Neler Yeni

Çözüldü✓ ryzen 5 3600 ve gtx 1050ti

aramitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özgür savaş
Selamlar herkese işlemcimi yükselticem ama ekran kartım kaldırır mı bilmiyorum. amd ryzen 5 3600 almak istiyorum gtx 1050ti bu işlemciyi kaldırır mı? Kimisi kaldırır bir şey olmaz dedi kimisi kaldırmaz dedi.
Not: Sadece işlemciyi değiştirecek kadar bütçem var onu sat bunu al gibi şeyler söylemeyin lütfen.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Selamlar herkese işlemcimi yükselticem ama ekran kartım kaldırır mı bilmiyorum. amd ryzen 5 3600 almak istiyorum gtx 1050ti bu işlemciyi kaldırır mı? Kimisi kaldırır bir şey olmaz dedi kimisi kaldırmaz dedi.
Not: Sadece işlemciyi değiştirecek kadar bütçem var onu sat bunu al gibi şeyler söylemeyin lütfen.
Güzel bir ikili olurlar RYZEN 5 3600 zaten en f/p işlemcilerden di

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Tuğrul
Kaldırmaz diye bir muhabbet yok online ve grafik çok fazla gerektirmeyen oyunlarda çözünürlük ve grafik ayarlarını kısarsan işlemciye yük bindiği icin FPS değerlerin yükselebilir. Grafik gerektiren oyunlarda ekran kartın darboğaz da yapabilir nihayetinde arkadaşın da söylediği gibi 2070 e kadarrahat besleyebilen bir işlemci.

Top Bottom