Aynısını düşünüyordum. Değer mi değiştirmeye diye acaba ben B550 Gaming Plus a değişmeyi düşünüyorumbeyler ryzen 5 3600 işlemci alıcağım eğer güzel bi indirim olursa black fridayde b550 anakart almayı düşünüyorum sizce b450m s2h arasında fark olurmu yani almam mantıklı olurmu
Kesinlikle değer bütçen varsa ve ileride üst seviye CPU’lara geçmeyi düşünüyorsanAynısını düşünüyordum. Değer mi değiştirmeye diye acaba ben B550 Gaming Plus a değişmeyi düşünüyorum
Birkaç konuda okumuştum B550ler b450lere göre daha stabil voltaj veriyorlar diye ne kadar dogru onu bilemem ama bana doğru geldibeyler ryzen 5 3600 işlemci alıcağım eğer güzel bi indirim olursa black fridayde b550 anakart almayı düşünüyorum sizce b450m s2h arasında fark olurmu yani almam mantıklı olurmu
Aynı fiyata X570 Tuf Plus da var ikinci el ama ya B550 Gaming Plus sıfır alacağım ya X570 Tuf Plus 2.el. Ama bilemedim değiştirsem mi ryzen 5000 am4 olmayacağı için çok da geleceğe yönelik olmaz bence şuan B550 almam ama emin değilim. Şu anki anakartım da tüm sistemimi aşırı derecede ucuzlaştırıyor.Kesinlikle değer bütçen varsa ve ileride üst seviye CPU’lara geçmeyi düşünüyorsan
B550 tomahawk. bunlardan daha iyi
MAG B550M MORTAR WIFI'a 100 ₺ ekleyince zaten MAG B550 TOMAHAWK alınabiliyor, gidersin MAG B550 TOMAHAWK alırsın keyfine bakarsın.
Oda 1800 tl reis beB550 tomahawk. bunlardan daha iyi