Düşük bir ihtimal olsa da olabilir. Ayrıca anakartını o işlemci ile kullanmaya devam edersen yakacaksın haberin olsun. A320 5600e uygun bir anakart değil.Ryzen 5 5600
16 3200mhz
Rx 5700xt 8gb
512 m2 ssd
600w psu
Asus a320 mk
sistemim bu hikaye oyunlarında özellikle çok fazla fps drop ve takılmalar mevcut bunun problemi anakart olabilirmi
5700XT ikinci el için çok riskli bir kart. Sağlam kazıyordu zamanında5700xt modelin ne hocam alıcamda çoğu aşırı ısınıyor?
ben şansa en temiz modelini bulup aldım sapphire nitro+ 73 derecelerde takılıyor kart ama işte bi sefasını süremedim5700xt modelin ne hocam alıcamda çoğu aşırı ısınıyor?
B450 ile deneyeceğim oda olmassa ne olabilirAnakartla alakası yok senin durumunun. Tabii bozuk değilse.
b450mk anakartım vardı benim, bozuldu. İkinci el senin karttan aldım, fps'ler düşüktü, oyunlarda drop oluyordu. Dedim bu böyle olmaz, 550m plus aldım fpsler yükseldi ve drop olmuyordu. Anakart ile ilgili olabilir problemin.ne konuda yaşadınız hocam anlatabilirmisiniz
hocam bende şimdi yükselteceğim anakartı eğer düzelirse kabeden yeni gelen babanneme dua ettireceğim sizin içinb450mk anakartım vardı benim, bozuldu. İkinci el senin karttan aldım, fps'ler düşüktü, oyunlarda drop oluyordu. Dedim bu böyle olmaz, 550m plus aldım fpsler yükseldi ve drop olmuyordu. Anakart ile ilgili olabilir problemin.
Allah razı olsunhocam bende şimdi yükselteceğim anakartı eğer düzelirse kabeden yeni gelen babanneme dua ettireceğim sizin için