Yardım Ryzen 5 5600 OverClock Yaptım Sizce Değerler Nasıl ?

hocam rahatsız ettim de ne yaparsam yapayım skor yükseltemedim. düştükçe düşüyor hatta neyden kaynaklanabilir
Isı değerleri normalden yüksekse işlemci kendi performansını kısıyor olabilir sıcaklık artmasın diye. Yada powerın işlemciye yeterli gücü sağlayamıyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam rahatsız ettim de ne yaparsam yapayım skor yükseltemedim. düştükçe düşüyor hatta neyden kaynaklanabilir
Biosun güncel mi bide

Isı değerleri normalden yüksekse işlemci kendi performansını kısıyor olabilir sıcaklık artmasın diye. Yada powerın işlemciye yeterli gücü sağlayamıyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biosun güncel mi bide
hocam bios güncel ısı değerlerim normal. şuanda işlemci default ayarlarda boşta 40 derece

İlginç bir durum bios güncel ise bios ayarlarını sıfırlayıp belleklerin xmp profilini açıp testi tekrarlayın 10500-11000 arası alması lazım o işlemcinin pbo ile

İlginç bir durum bios güncel ise bios ayarlarını sıfırlayıp belleklerin xmp profilini açıp testi tekrarlayın 10500-11000 arası alması lazım o işlemcinin pbo ile
valla en sonki yaptıgım o.c ile 2. 3 testte 10k+ çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri