Neler Yeni

RYZEN 5 5600/ RX 6650 XT/512 GB M2 SSD/16GB 3200MHz DDR4 Ek seçenek ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YCN

Arkadaşlar herkese merhaba kardeşime doğum günü hediyesi olarak sistem bakıyorum bi kaç haftadır. Gencergaming'den bu sistemi beğendim fiyat performans olarak şu an bulabildiğim iyi sistemlerden bir tanesi satın almayı düşünüyorum sizce eklenti olarak ne eklemeliyim. Arkadaşım B550M DS3H ana kart ekleyip ramleri 32 yapmamı tavsiye etmişti.

Yorumlarınızı beklemekteyim.

Ekler

• X1D1X.png
    X1D1X.png
    335.1 KB · Hit: 54

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren

Arkadaşlar herkese merhaba kardeşime doğum günü hediyesi olarak sistem bakıyorum bi kaç haftadır. Gencergaming'den bu sistemi beğendim fiyat performans olarak şu an bulabildiğim iyi sistemlerden bir tanesi satın almayı düşünüyorum sizce eklenti olarak ne eklemeliyim. Arkadaşım B550M DS3H ana kart ekleyip ramleri 32 yapmamı tavsiye etmişti.

Bu sistem 15.5kydi geçen 5600 değil 5500 vardı allah allah garip, fikrimce ramleri 32 yapmaya gerek yok ama bütçe varsa anakart yükseltilebilir.

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa Erbaş
Hocam 214-xt 200tl indirimli işlemci bir tık sıcak çalıstığı için tercih edilebilir

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Benim önerim sistem hakkında değil satıcı hakkında. Gencergaming'den ürün alma....
Anakart arızalandığı için gençergaöing'e gönderdim. 1 ay geçti tam olarak. Ne geri dönüş yapan var, ne de her gün aramama rağmen ulaşabiliyorum. Adamlara ulaşmak gerçekten imkansıza yakın.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Benim önerim sistem hakkında değil satıcı hakkında. Gencergaming'den ürün alma....
Anakart arızalandığı için gençergaöing'e gönderdim. 1 ay geçti tam olarak. Ne geri dönüş yapan var, ne de her gün aramama rağmen ulaşabiliyorum. Adamlara ulaşmak gerçekten imkansıza yakın.
Hak veriyorum ben olsam 1k ekleyip başka yerden alırım gencer kargo konusunda gerçekten sıkıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YCN
Şimdi müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Esra Hanım benimle çok güzel iletişim kurdu. Ekran kartım arızalandığında ne yapacağım dediğim zaman bana şu açıklamayı yaptı. Ürünü Türkiye yetkili firmasının teknik servisine gönderiyoruz en fazla 21 iş günü içerisinde geri gönderiliyor. 21 iş günü hukuki olarakta en geç günmüş 21 iş gününü aşınca yetkili firma ürünün yenisini gönderiyormuş. Ulaşım konusunda da hatların yoğun olduğunu dile getirdiler, birden fazla kişi arayınca hat düşürülemiyormuş bu konu bence eksiklik telefonda da belirttiğim gibi çağrı merkezlerini büyütmelerini tavsiye ettim. Hanımefendi herhangi ulaşamama durumunda sosyal medya ve sitedeki destek hattından geri dönüş alabilirsiniz dedi. Kafamdaki soru işaretlerini ilettim hanımefendi sağolsun çok güzel açıkladı. Ürünü satın alırken express kurulum satın alacağım 1 gün içerisinde kargodaymış. Firma ile ilgili şu an aklımda soru işareti yok. Sipariş vereceğim bu akşam olumsuz bir şey olursa bilgilendireceğim.

Hak veriyorum ben olsam 1k ekleyip başka yerden alırım gencer kargo konusunda gerçekten sıkıntılı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,789
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

ramler gereksiz onun yerine ssdyi 1t yapıp kaliteli bir şey alın

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tugay gedik
Fiyatı güzel gibi geldi bana Anakart ve SSD yükseltilerek alınabilir. Bende bu sıralar sistem alma
arefesindeyim bende hazır sistem arıyorum 6650xt NVİDİA tarafında hangi karta denk acaba ?

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Merhabalar çağrı merkezimizi büyütmek için şirket yetkililerimiz aksiyon almaktadır. Teknik servisimiz taşınma işlemindedir kargolardaki gecikme bu yüzden yaşanmaktadır. En kısa sürede bu sorunda çözüme kavuşacaktır çok yakında yeni depomuzun görsellerini sizlerle paylaşacağız. Bizlere yaptığınız geri dönüş bizler için çok önemlidir. Şirketimizin her fikri değerlendirdiğini bilmenizi isteriz. Her geçen gün daha iyiye doğru. Hiçbir şey, hiçbir kimse mükemmel olamaz ama yakında mükemmele en yakın olacağımızı bildirmek isteriz.
Hocam keşke telefonlarla da ilgilenseniz böyle. Yorumlardan sizin de sık sık gördüğünüz üzere herkes ULAŞAMAMAK VE MUHATAP BULAMAMAKtan şikayetçi.
Sizi seviyoruz hocam da 100 kişiden 80i bu durumdan şikayetçi herkes konu açıp soru soruyor kargo konusunda müşteri hizmetleri konusunda gerçekten bi sorununuz olmalı bu kadar insan sıkıntı yaşamaz yoksa <3
Şimdi müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Esra Hanım benimle çok güzel iletişim kurdu. Ekran kartım arızalandığında ne yapacağım dediğim zaman bana şu açıklamayı yaptı. Ürünü Türkiye yetkili firmasının teknik servisine gönderiyoruz en fazla 21 iş günü içerisinde geri gönderiliyor. 21 iş günü hukuki olarakta en geç günmüş 21 iş gününü aşınca yetkili firma ürünün yenisini gönderiyormuş. Ulaşım konusunda da hatların yoğun olduğunu dile getirdiler, birden fazla kişi arayınca hat düşürülemiyormuş bu konu bence eksiklik telefonda da belirttiğim gibi çağrı merkezlerini büyütmelerini tavsiye ettim. Hanımefendi herhangi ulaşamama durumunda sosyal medya ve sitedeki destek hattından geri dönüş alabilirsiniz dedi. Kafamdaki soru işaretlerini ilettim hanımefendi sağolsun çok güzel açıkladı. Ürünü satın alırken express kurulum satın alacağım 1 gün içerisinde kargodaymış. Firma ile ilgili şu an aklımda soru işareti yok. Sipariş vereceğim bu akşam olumsuz bir şey olursa bilgilendireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,534
Üyeler
162,017
Son üye
Isaaac
Top Bottom