Soğutmadan pek anlamıyorum hocam bişey diyemicemBende yazdım herkes ag400 214xt dedi ama ben genede sıvı sogutucu alacağım
Gametech Hydra 240 mm Sıvı Soğutma Sistemi Rainbow Fiyatı - Trendyol
GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sakın alma bunu.Bende yazdım herkes ag400 214xt dedi ama ben genede sıvı sogutucu alacağım
GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
SoğuturHocam benim aldığım s 214 xt Ryzen 5 5600 iyi soğutur mu
ag400 214xt den de o sıvı soğutmadan da daha iyi performans olarakBende yazdım herkes ag400 214xt dedi ama ben genede sıvı sogutucu alacağım
Se 214 XT kulanıyorum gayet memnunum eskiden işlemcim 75 derecelerde geziyor iken şimdi oyun oynar iken 50-60 aralarında geziyor.Hocam benim aldığım s 214 xt Ryzen 5 5600 iyi soğutur mu
Neden kiSakın alma bunu.
Bana 2K ya kadar r5 5600 ü çok iyi sogutacak bir soğutucu lazım ister sıvı ister kule tipi farketmez.ag400 214xt den de o sıvı soğutmadan da daha iyi performans olarak
Kule tipi: Deepcool AG620Neden ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 2K ya kadar r5 5600 ü çok iyi sogutacak bir soğutucu lazım ister sıvı ister kule tipi farketmez.
evet yeterli olur snowman t5 kullanıyorum hemen hemen aynı diğer sistemde se 214 var. t5 2-3 derece daha soğuk çalışıyor ama genel olarak ama oyunlarda ikiside gayet serin tutmayı başarabiliyor.Se 214 xt soğutma aldım yeterli olurmu
Bu deepcool da 1.6 bin sıvı sogutucu da 1.6 binKule tipi: Deepcool AG620
AIO: Frostflow X 240