Konu başlığı farklı konudaki soru farklı ? Hangisi tam olarak sorduğun şeyryzen 5 5600x yerine başka bir işlemci tavsiye edermisiniz 2400 TL bütçe
sorum şunlar ryzen 5 5600x almak istiyorum bu fiyata başka bir ürün alabilirmiyim(2400 tl ile)Konu başlığı farklı konudaki soru farklı ? Hangisi tam olarak sorduğun şey
oc yaparım demi bunla200TL bu var:
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rahatlıkla OC kaldırır. İlerleyen zamanlarda ön ve arka fanı Arctic Bionix P120 ile değiştirirsen performansı artar.sorum şunlar ryzen 5 5600x almak istiyorum bu fiyata başka bir ürün alabilirmiyim(2400 TL ile)
ryzen 5 5600x içinde soğutucu (200 TL)
Mesaj otomatik birleştirildi:
oc yaparım demi bunla
T6 Ultra ile OC yapabileceğini zannetmiyorum, R5 5600X stok fanla cayır cayır yanan bir işlemci zaten.Rahatlıkla OC kaldırır. İlerleyen zamanlarda ön fanı Arctic Bionix P120 arkayı Bionix F120 ile değiştirirsen performansı artar.
Dediğim modifikasyon yapılırsa Arctic Esports Duo'dan daha iyi bir soğutma gücü var T6 Ultra'nın bloğunun.T6 Ultra ile OC yapabileceğini zannetmiyorum, R5 5600X stok fanla cayır cayır yanan bir işlemci zaten.
200+240= 480 onun yerine direk Arctic Esports Duo alsın.Dediğim modifikasyon yapılırsa Arctic Esports Duo'dan daha iyi bir soğutma gücü var T6 Ultra'nın bloğunun.