Thermalrightlarda indirim var, bence bırakın sıvı soğutmayı, 1500 TL'ye çekin thermalright, hiç gerek yok 5600x'e sıvı soğutmaMerhaba Ryzen 5 5600X işlemci alıcağım fakat soğutma konusunda sıvı soğutucu alacağım 240mm sıvı soğutucu önerisi bekliyorum.
5600x için sıvı soğutma masrafına girmenize gerek yok. Thermalright Phantom Spirit 120 SE kule tipi soğutucularin alsanız o işlemciye fazla fazla yeter.
Sıvı soğutma şart değilse kule tipi soğutucu almanı öneririm.
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
Hocam ben almıyorum arkadaşım alıyor bana kalsa kule tipi en mantıklısı.Thermalrightlarda indirim var, bence bırakın sıvı soğutmayı, 1500 TL'ye çekin thermalright, hiç gerek yok 5600x'e sıvı soğutma
Hocam peki kasa ne önerirsiniz Asus Prime B450M K II anakart rtx 3050 var setupda işlemcide R5 5600x yapacağım önerdiğiniz kasa var mıdır?Sıvı soğutma şart değilse kule tipi soğutucu almanı öneririm.
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
Hocam peki kasa ne önerirsiniz Asus Prime B450M K II anakart rtx 3050 var setupda işlemcide R5 5600x yapacağım önerdiğiniz kasa var mıdır?
Bence kasa idare edebiliyorsa anakarta yatırım yapın. CPU da GPU da PCIe Gen4 destekli. B550M anakarta geçerseniz ciddi performans artışı görürsünüz.Hocam ben almıyorum arkadaşım alıyor bana kalsa kule tipi en mantıklısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam peki kasa ne önerirsiniz Asus Prime B450M K II anakart rtx 3050 var setupda işlemcide R5 5600x yapacağım önerdiğiniz kasa var mıdır?