Valorantta FPS'im önceden 450-550 arasıydı şimdi 220lere hatta 190lara indiği oluyor ayarlarım aynı işlemcim ryzen 5 5600x bu ve kasam sıcaktı dokunduğumda işlemci sıcaklığım 85 derece görünüyordu sorun sıcaklıktan mı olabilir?
nereden bakabilirim, sende de var sanırım valorant oynuyorsan kaç fps alıyorsun?Oyun içinde işlemci kaç Mhz çalışıyor ?
Bendeki düz 5600 modeli ama PBO açık ve şu anda 4.65 Ghz yani 5600x le birebir aynı performansı alıyorum. Be Quiet Pure Rock 2 Soğutucu var, sıcaklık 50-55 derece, Fps te 1080P düşük ayarlarda 400-550 arasınereden bakabilirim, sende de var sanırım valorant oynuyorsan kaç fps alıyorsun?
işlemcimin ghzsi mi düştü acaba? normalde bende senin gibi FPS alıyordum. Alet bozulmuş olmasın da, ghzyi mi yükseltmem lazım nasıl yapabilirim acaba?Bendeki düz 5600 modeli ama PBO açık ve şu anda 4.65 Ghz yani 5600x le birebir aynı performansı alıyorum. Be Quiet Pure Rock 2 Soğutucu var, sıcaklık 50-55 derece, Fps te 1080P düşük ayarlarda 400-550 arası
Msi Afterburner kullanarak oyun içinde sıcaklık ve frekans değerlerine bakabilirsinizişlemcimin ghzsi mi düştü acaba? normalde bende senin gibi FPS alıyordum. Alet bozulmuş olmasın da, ghzyi mi yükseltmem lazım nasıl yapabilirim acaba?
85 derece fazla ama bu sıcaklıkta frekans düşürmemesi lazım85 derece çok fazla. büyük ihtimal sıcaktan dolayı işlemci mhzsini düşürüyor.
sizce bu sıcaklıktan dolayı mı FPS sorunu yaşıyorum ve sıcaklık neyden kaynaklanıyor olabilir?85 derece çok fazla. büyük ihtimal sıcaktan dolayı işlemci mhzsini düşürüyor.
cpu'da geçmişte 3.7 ghz görünüyordu reis.Msi Afterburner kullanarak oyun içinde sıcaklık ve frekans değerlerine bakabilirsiniz
Siz CBP yi kapatmışsınız sanırım. Biosa girip açık mı kapalı mı diye bakar mısınızsizce bu sıcaklıktan dolayı mı FPS sorunu yaşıyorum ve sıcaklık neyden kaynaklanıyor olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
cpu'da geçmişte 3.7 ghz görünüyordu reis.
sıcaklıkla alakalı durum olacağını zannetmiyorum ama bize işlemci ekran kartı değerleri lazım dostumsizce bu sıcaklıktan dolayı mı FPS sorunu yaşıyorum ve sıcaklık neyden kaynaklanıyor olabilir?
termal macundan olabilir en son ne zaman yeniledinizsizce bu sıcaklıktan dolayı mı FPS sorunu yaşıyorum ve sıcaklık neyden kaynaklanıyor olabilir?