- Konu Sahibi Konu Sahibi
stok soğutucuSoğutucu nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 1.5 yıl oldu alalı zaten yenilemedim hiçtermal macundan olabilir en son ne zaman yenilediniz
stok soğutucuSoğutucu nedir?
hocam 1.5 yıl oldu alalı zaten yenilemedim hiçtermal macundan olabilir en son ne zaman yenilediniz
Hangi değerler lazım? ekran kartım GTX 1650sıcaklıkla alakalı durum olacağını zannetmiyorum ama bize işlemci ekran kartı değerleri lazım dostum
Şu ana kadar FPS hep yüksekti.Stock soğutucu yetmez ki o işlemciye. Ondan kaynaklı olabilir.
Hocam sen güzel bir kule tipi soğutucu al termal macunu da yenile bak farkı gör.stok soğutucu
hocam 1.5 yıl oldu alalı zaten yenilemedim hiç
frekans düşürmüyor diye sorun olmaktan çıkmıyor ki. 85 olan 90 da olur 95 de85 derece fazla ama bu sıcaklıkta frekans düşürmemesi lazım
ne zaman ve ne oldu da düştüHangi değerler lazım? ekran kartım GTX 1650
Şu ana kadar FPS hep yüksekti.
bugün fark ettim, total frime time da 2.2-3 arasından 3.8-5 mslere çıkmış. Dün falan sabit oynuyordum o yüzden pek fark etmedim düşüp düşmediğini. Kasa çok sıcaktı havasız bir alanda kalmış, güneş görmesin diye yan tarafını eşyalar koymuştum. Ondan şüphe ettim ancak FPS sorunundan çok işlemciye bir zarar gelmiş midir diye düşünüyorum yani 3100 işlemcisi olan arkadaşım 400 fps alıyor benim 220-230 aldığım yerde.ne zaman ve ne oldu da düştü
Bios'a nasıl girdiğimi unuttum onu da hatırlatacak var mıbugün fark ettim, total frime time da 2.2-3 arasından 3.8-5 mslere çıkmış. Dün falan sabit oynuyordum o yüzden pek fark etmedim düşüp düşmediğini. Kasa çok sıcaktı havasız bir alanda kalmış, güneş görmesin diye yan tarafını eşyalar koymuştum. Ondan şüphe ettim ancak FPS sorunundan çok işlemciye bir zarar gelmiş midir diye düşünüyorum yani 3100 işlemcisi olan arkadaşım 400 fps alıyor benim 220-230 aldığım yerde.