Yardım RYZEN 5 7500F İçin soğutucu

Reaksiyon skoru
12
Selamlar. Ryzen 5 7500F işlemci aldım ve bunu 90mm lik 2 bakır borulu elimde bulunan kule tipi soğutucu ile soğutmak istiyorum. Ne gibi sonuçlar alırım? Yeni soğutucu almam gerekir mi? Destek olabilir misiniz?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Selamlar. Ryzen 5 5700F işlemci aldım ve bunu 90mm lik 2 bakır borulu elimde bulunan kule tipi soğutucu ile soğutmak istiyorum. Ne gibi sonuçlar alırım? Yeni soğutucu almam gerekir mi? Destek olabilir misiniz?
7500f demek istediniz herhalde. Soğutucuyu görmek lazım ama en az 4 bakır borulu daha iyi olur.

Yanlış yazmışım RYZEN 7500F* olacak.

Elimde bu var.

Şuan kullanıyorsanız sıcaklık değerlerini bir iletin ona göre gerek olup olmadığını anlarız mesela oyunlarda kaç derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış yazmışım RYZEN 7500F* olacak.

Elimde bu var.

Bu soğutucu ile pek iyi verim alınmaz şahsen en az 4 bakır boru şart dediğim gibi.

Şuan kullanıyorsanız sıcaklık değerlerini bir iletin ona göre gerek olup olmadığını anlarız mesela oyunlarda kaç derece
Kullanmıyorum şuan. İşlemciyi aldım gelmesini bekliyorum. Sadece elimde olan soğutucu ile nasıl bir performans alırım, ekstra soğutucu almama gerek var mı onu soruyorum.

Kullanmıyorum şuan. İşlemciyi aldım gelmesini bekliyorum. Sadece elimde olan soğutucu ile nasıl bir performans alırım, ekstra soğutucu almama gerek var mı onu soruyorum.
Anladım bence iyi olmaz dediğim gibi ama bu soğutucuyu 7500f ile kullananlar cevaplarsa daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri