Peki napmam lszim ?ekran kartı etkiside vardır harita etkisi grafik ayarları etkisi birsürü sebebi vardır bunu çözemezler burda
fps değerlerine ölüm maçınca bak bidePeki napmam lszim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nelerde sıkıntı olabilir ?
Olum macinda ortalama 400+ oluyor 1080p full ayarlarda ama rekde spike hucimds fln 280e bile düşüyorfps değerlerine ölüm maçınca bak bide
Olum macinda 1080 full ayarlarda min 320 fln gördüm ort 389 390 400Hocam genelde ölüm maçında oynuyorlar siz de orda mı oynuyorsunuz?
E normal takımlı ölüm kalıma gir dahada düşüğü görürsünOlum macinda ortalama 400+ oluyor 1080p full ayarlarda ama rekde spike hucimds fln 280e bile düşüyor
Olum macinda 1080 full ayarlarda min 320 fln gördüm ort 389 390 400
Ölüm maçında hep daha yüksek fpsler olur hocam. Bence değerleriniz normalOlum macinda ortalama 400+ oluyor 1080p full ayarlarda ama rekde spike hucimds fln 280e bile düşüyor
Olum macinda 1080 full ayarlarda min 320 fln gördüm ort 389 390 400
Evet harbiden takımlı olum kalım dahada düşürüyor ama forumda baktığımda bazıları 500 fps bile kötü diyordu ryzen 5 7500f için kötü mu ? Bir de gta 5 denedim bugün mesela olduğumda hastanede başlayınca 5 6 saniye fps drop yiyor sonra hic kasmadan devam ediyor sistem bunu nasıl çözerim fsr açsam olur mu ?E normal takımlı ölüm kalıma gir dahada düşüğü görürsün
Sürücüler güncel mi?Evet harbiden takımlı olum kalım dahada düşürüyor ama forumda baktığımda bazıları 500 fps bile kötü diyordu ryzen 5 7500f için kötü mu ? Bir de gta 5 denedim bugün mesela olduğumda hastanede başlayınca 5 6 saniye fps drop yiyor sonra hic kasmadan devam ediyor sistem bunu nasıl çözerim fsr açsam olur mu ?
4060 ve i5 14000f plan arkadaşım var o da benle aynı degerlede alıyormuş normal galibaÖlüm maçında hep daha yüksek fpsler olur hocam. Bence değerleriniz normal
Gta 5 Fps sabitle 100e ve sisteminde kusur aramaya çalışma bişeyi yok sisteminin normal herşeyiEvet harbiden takımlı olum kalım dahada düşürüyor ama forumda baktığımda bazıları 500 fps bile kötü diyordu ryzen 5 7500f için kötü mu ? Bir de gta 5 denedim bugün mesela olduğumda hastanede başlayınca 5 6 saniye fps drop yiyor sonra hic kasmadan devam ediyor sistem bunu nasıl çözerim fsr açsam olur mu ?
Güncel bir tek galiba bios güncel değil onuda yapmak istemiyorum elektrik vs giderse kötü olurSürücüler güncel mi?