Yardım Ryzen 5 7500f Sıvı sogutma önerisi

Valla bana kalsa bende kule tipi derdim (phantom spirit kullanıyorum)

Şimdi şöyle bir durum var sen yatırım için istiyorsan ileriye dönük bu yüzden sıvı soğutma üzmez bu arada mudailleri daha pahalı hani gerçekten kaliteli bir marka thermalrt özellikle fanları sesine göre performans değeri hoşuma gidiyor

Benim fikrim bütçen el veriyorsa al madem beyaz sistem

Ama bir kule tipi bile yetelri olur gerisi sana kalmış

Buseye vatanimi emanet ederim oyle kaliteli. Argblisi 1.3k daha pahali onu atmadim.
Alacaksan Arctic Liquid Freezer 3 360 alacaksın.
Başladık yine bu forumu çok seviyorum :D sebebi nedir hocam ve bu sogutucu siyah gorunuyor

Valla bana kalsa bende kule tipi derdim (phantom spirit kullanıyorum)

Şimdi şöyle bir durum var sen yatırım için istiyorsan ileriye dönük bu yüzden sıvı soğutma üzmez bu arada mudailleri daha pahalı hani gerçekten kaliteli bir marka thermalrt özellikle fanları sesine göre performans değeri hoşuma gidiyor

Benim fikrim bütçen el veriyorsa al madem beyaz sistem

Ama bir kule tipi bile yetelri olur gerisi sana kalmış
Gekecek ay alcam inşallah gocam şimdiden büyçemi ayırayım diye sordum ki bu marka iyidir ya

Başladık yine bu forumu çok seviyorum :D sebebi nedir hocam ve bu sogutucu siyah gorunuyor

Fanlarin en sessizlerinden biri. Sogutma etkisi en iyilerinden. Tek bir sikintisi olabilir bazi kasa ve anakart etrafindan sıkısıklık yaratbiliyor ona bakmak lazım. O yukarda atilan ve sirf ekrani olan dan cok daha etkili. Intelin alev canavarlarini bile bu sogutabiliyor. Ayrica gelecege yonelik en iyi olasılık bu sogutucu.

Hocam bende bi altı olan se modeli var 7800x3d fazlasıyla yetiyor o bütçeye başka bakma bile
Kendini kanıtlamış çünkü daha bilindik daha güvenilir diğeri de boş değildir ama bu dediğim gibi.
Teşekkür ederim hocam bakayim bunada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlarin en sessizlerinden biri. Sogutma etkisi en iyilerinden. Tek bir sikintisi olabilir bazi kasa ve anakart etrafindan sıkısıklık yaratbiliyor ona bakmak lazım. O yukarda atilan ve sirf ekrani olan dan cok daha etkili. Intelin alev canavarlarini bile bu sogutabiliyor. Ayrica gelecege yonelik en iyi olasılık bu sogutucu.
Asus tuf gaming b650m plus ar kart hocam

1.5k yerine 5k harcama olayı var ama ?

Kaldı ki oyun oynarken kasaya bakmıyoruz ki, ne kadar ekran, rgb de koysak etkisi yok.
oynamadan önce 5-10dk bakıp okşuyorum kasayı
olay sadece oyun sırasında değil hem insan aldığı şeyin az güzel gözükmesini isteyebilir özellikle masasının üstünde ise kasası

oynamadan önce 5-10dk bakıp okşuyorum kasayı
olay sadece oyun sırasında değil hem insan aldığı şeyin az güzel gözükmesini isteyebilir özellikle masasının üstünde ise kasası
Kasa masanin ustunde evet hocam 7 fanlı bi kasa yaptım sıvı soğutma ve beyaz ekran kartıyla şahane olcak inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,063
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri