hocam önemsenmeyecek güç farkı yok diyemeyiz ama saçma fiyat farkı varsa 7500f tercih edilmelidir ya da 7500 alıp 2 2buçuk seneye yükseltirim x3d işlemciye geçerim derseniz 7500 yok alayım bir daha değiştirmem kullanabildiğim kadar kullanırım derseniz 9600 daha iyi olurRyzen 5 7500f vs Ryzen 5 9600x ne kadar güç farkı vardır?
Güç derken çektiği watt'ı söylemiyorum bu arada performans farkı yok mudurhocam önemsenmeyecek güç farkı yok diyemeyiz ama saçma fiyat farkı varsa 7500f tercih edilmelidir ya da 7500 alıp 2 2buçuk seneye yükseltirim x3d işlemciye geçerim derseniz 7500 yok alayım bir daha değiştirmem kullanabildiğim kadar kullanırım derseniz 9600 daha iyi olur
7500F daha iyi fiyat performasn olarakGüç derken çektiği watt'ı söylemiyorum bu arada performans farkı yok mudur
9600x daha güçlü bir işlemci tabiiki. Fps oyunlarında 30 fps fark ediyorGüç derken çektiği watt'ı söylemiyorum bu arada performans farkı yok mudur
performans olarak söyledim hocam bende 9600x daha güçlü tabii ki de ama ara fiyat fazlaysa değmez kısaca ve 9600 için bir tık daha iyi soğutucu lazım X versiyon olduğu içinGüç derken çektiği watt'ı söylemiyorum bu arada performans farkı yok mudur