soğutucuyu bi çıkarıp macunu ve soğutucunun önündeki jelatin kaldırılmışmı bi bak bende de deepcool var boşta 30 derece nerdeysearkadaslar sistemim dün geldi herseyi güzel ama bosta sistem 60 80 arası gidip geliyor sogutucumu oturmamıs acaba
hocam o işlemi anca yarın yaparım işe gidiyorumsoğutucuyu bi çıkarıp macunu ve soğutucunun önündeki jelatin kaldırılmışmı bi bak bende de deepcool var boşta 30 derece nerdeyse
bende i713400f var deepcool ak500 rdr2 de full de 67 alıyorum senin soğutucu da bişeyler ters2 chorome seknesi açık sadece
deepcool ak400 modelihangi soğutucuyu kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı sorun bende de vardı eco moda aldım boşta 45 55 arası dolaşyor
eco modu açtım degisen olmadihangi soğutucuyu kullanıyorsun
aynı sorun bende de vardı eco moda aldım boşta 45 55 arası dolaşyor
sineji vok v9 olan ryzen 5 7600 rx 7800xtaynı bileşenler bende de var kullanıylrum yaptığım değişklikler macunuı değiştirmek üsütnde gelen macun iyi bi macun değil kaliteli bi macun kullan artı olarak dediğim gibi eco moda aldım sadece macunu değiştirmek kalıyor
hangi sistemi aldın müsait sen atabilirmis n
hocam rahat acılır mi bu laptop olsa milyontane elimden gecti bakim yaptim sivi metal degisimi vs yaptim ama kasa yeni olunca biseyi yanlis yapmaktan korkuyorumsineji vok v9 olan ryzen 5 7600 rx 7800xt
hocam gozumu kararttim yaptim macun degistirdim coolarmaster vardi mx4 bitti diye ona gectim oyunda 65 derece bosta 44 e dustuo konuda bişey diyemem yakın bi yerlerde bilgisayarcı varsa oraya git