Neler Yeni

Ryzen 5 7600 e thermal right yeterli mi kule.tipi hava sogutucu

Shourd

80+ Gold

Ker0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Üzer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi modelini diyorsun dediğin marka genel olarak iyi ama bütçen ne
1000026115.jpg

Burdaki

forza11

80+ Bronze
makul derecede soğutur, sıkıntı yaşarsanız ki bence yaşamazsınız thermalright peerless assassin modeli daha iyidir.

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam bende aynı sistemi geçen hafta aldım. Bf5 multiplayerda 90 dereceyi gördüm. Bende aynı ramleri seçtim, Sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat ramlerin üstüne baskı yapar mı onu araştırıyorum
Baskı yapmaz değmez zaten. Değen bir kaç kişinin pc sini görmüştüm. O da bir tık öndeki fanı yukarı takmıştı. Bu da bir çözüm. Yani her türlü kullanırsın.

remanuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Çakıcı
Baskı yapmaz değmez zaten. Değen bir kaç kişinin pc sini görmüştüm. O da bir tık öndeki fanı yukarı takmıştı. Bu da bir çözüm. Yani her türlü kullanırsın.
Hocam merhaba, bende aynı sistemi almıştım. Thermalright hava soğutma verdiler onda değme yapmıyor. Sıcaklık yükseldiği için sıvı soğutmaya geçeceğim.
Thermalright notte 240 sıvı soğutmayı alsam radyatör ramlere değer mi ?

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam merhaba, bende aynı sistemi almıştım. Thermalright hava soğutma verdiler onda değme yapmıyor. Sıcaklık yükseldiği için sıvı soğutmaya geçeceğim.
Thermalright notte 240 sıvı soğutmayı alsam radyatör ramlere değer mi ?
Yeterli bir fana sahipsin. Gerek yok.

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam her yerde yeterli yazıyor ama sıcaklıklar yukarı çıkıyor. Dediğim gibi BF5 multiplayerda 90 derecelerde geziyor
O zaman fanın montajında ya da bazı bileşenlerde sıkıntılar mevcut.
Kule tipi fanın jelatinini sökmemiş ya da macunu uygulamamış olabilir. Sen mi montajı yaptın ?

remanuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Çakıcı
O zaman fanın montajında ya da bazı bileşenlerde sıkıntılar mevcut.
Kule tipi fanın jelatinini sökmemiş ya da macunu uygulamamış olabilir. Sen mi montajı yaptın ?
Yok hocam ben yapmadım sistem montajlı şekilde geldi. Montajını kontrol ettim ama sağlam duruyor herhangi bir oynama yok. Cs veya lol oynarken 70 80lerde gözüküyor sıcaklık. Nasıl çözüm bulabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,088
Üyeler
161,392
Son üye
karanlik46