hangi modelini diyorsun dediğin marka genel olarak iyi ama bütçen neSizce uygun mu
hangi modelini diyorsun dediğin marka genel olarak iyi ama bütçen ne
yeter
Hocam bende aynı sistemi geçen hafta aldım. Bf5 multiplayerda 90 dereceyi gördüm. Bende aynı ramleri seçtim, Sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat ramlerin üstüne baskı yapar mı onu araştırıyorum
Baskı yapmaz değmez zaten. Değen bir kaç kişinin pc sini görmüştüm. O da bir tık öndeki fanı yukarı takmıştı. Bu da bir çözüm. Yani her türlü kullanırsın.Hocam bende aynı sistemi geçen hafta aldım. Bf5 multiplayerda 90 dereceyi gördüm. Bende aynı ramleri seçtim, Sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat ramlerin üstüne baskı yapar mı onu araştırıyorum
Yeterli abi. Macun olarak hydronaut öneririm.Sizce uygun mu
Hocam merhaba, bende aynı sistemi almıştım. Thermalright hava soğutma verdiler onda değme yapmıyor. Sıcaklık yükseldiği için sıvı soğutmaya geçeceğim.Baskı yapmaz değmez zaten. Değen bir kaç kişinin pc sini görmüştüm. O da bir tık öndeki fanı yukarı takmıştı. Bu da bir çözüm. Yani her türlü kullanırsın.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Yeterli bir fana sahipsin. Gerek yok.Hocam merhaba, bende aynı sistemi almıştım. Thermalright hava soğutma verdiler onda değme yapmıyor. Sıcaklık yükseldiği için sıvı soğutmaya geçeceğim.
Thermalright notte 240 sıvı soğutmayı alsam radyatör ramlere değer mi ?
Hocam her yerde yeterli yazıyor ama sıcaklıklar yukarı çıkıyor. Dediğim gibi BF5 multiplayerda 90 derecelerde geziyorYeterli bir fana sahipsin.
O zaman fanın montajında ya da bazı bileşenlerde sıkıntılar mevcut.Hocam her yerde yeterli yazıyor ama sıcaklıklar yukarı çıkıyor. Dediğim gibi BF5 multiplayerda 90 derecelerde geziyor
Yok hocam ben yapmadım sistem montajlı şekilde geldi. Montajını kontrol ettim ama sağlam duruyor herhangi bir oynama yok. Cs veya lol oynarken 70 80lerde gözüküyor sıcaklık. Nasıl çözüm bulabilirim?O zaman fanın montajında ya da bazı bileşenlerde sıkıntılar mevcut.
Kule tipi fanın jelatinini sökmemiş ya da macunu uygulamamış olabilir. Sen mi montajı yaptın ?