Ryzen 5600 için güncel anakart önerisi

Starliech

80+
Reaksiyon skoru
8
Ryzen 5600 için anakarta ihtiyacım var, birçok konuda F/P olarak B550M DS3H belirtilmiş ancak bunlar eski konular, v1.5 gibi bir güncellemeden sonra artık alınmaması gerektiği gibi mesajlar gördüm, bütçem 3.000 TL civarında ancak değecekse 3500'e kadar çıkabilirim, olabildiğince F/P bir anakarta ihtiyacım var.

Sistemim;

CPU: Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz.
Anakart: -
Ekran kartı: RX 6700 XT.
Bellek: Team T-Force Vulcan 2x16 GB 3200MHz DDR4 CL16.
Depolama: Samsung 970 EVO Plus 500 GB (3500-3200 MB/s)
Kasa: Deep Cool CK560-WH
Güç kaynağı: A650bn.
Soğutucu: Deep cool AK400-WH

Kasamdaki RGB fanlar anakarta mı bağlanıyor bilmiyorum ancak o konuda bir sorun yaşamazsam sevinirim.

İşlemcine ve bütçene bakılırsa b550 mantıklı olur.

O biraz keyfi bir durum kankam DS3H en uyguna en iyi modeldir

Wi-Fi destekli olsun istiyorsan

DS3H rahat bir şekilde yetecektir ama keyfi almak istiyorsan bunu da alabilirsin üst seviye anakarttır

O biraz keyfi bir durum kankam DS3H en uyguna en iyi modeldir

Wi-Fi destekli olsun istiyorsan

DS3H rahat bir şekilde yetecektir ama keyfi almak istiyorsan bunu da alabilirsin üst seviye anakarttır
Dediğiniz gibi DS3H hala en uygun model ise onu sipariş edeceğim, kasadaki RGB fanlarda bir sorun yaşar mıyım?

sonrasında işlemci upgrade düşünüyorsan 5800x3d kesinliklke gaming x al
Açıkçası düşünmüyorum zaten 3440x1440 monitörde kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasadaki RGB fanlarla ilgili B550m DS3H'de sorun yaşar mıyım?

O konu hakkında pek bilgim yok ama sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum eğer diğer hafta cuma gününü beklersen incehesap gaming gecesinde B550 anakartlar indirime girebiliyor birkaç hafta önce 3 4 farklı model aynı gün indirime girdi.

O konu hakkında pek bilgim yok ama sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum eğer diğer hafta cuma gününü beklersen incehesap gaming gecesinde B550 anakartlar indirime girebiliyor birkaç hafta önce 3 4 farklı model aynı gün indirime girdi.
Dün ki indirimleri bekledim aslında da anakart göremedim, açıkçası tekrar haftaya cumayı beklemek istemiyorum. B550m DS3h modelini satın alacağım ürün sepette bekliyor şu an tek merak ettiğim şey kasadaki renkli fanlar, birisi benim için bakabilir mi?

Daha üst bir sürüme geçmen lazım bu model rev1.5 bu modelde RGB, ARGB girişleri bulunmadığı yazıyor.
Wi-Fi istemiyorum diyosan Gaming X V2 al kankam

Daha üst bir sürüme geçmen lazım bu model rev1.5 bu modelde RGB, ARGB girişleri bulunmadığı yazıyor.
Wi-Fi istemiyorum diyosan Gaming X V2 al kankam
Peki bu girişler olmadığı için şimdi bu CK560-WH kasadaki fanların ışığı olmuyor mu?

D3h de yok diye biliyorum. Aargb. Kontrol edemezsin ışıkları rgb dümdüz yanar. Kontrolcü alman lazım renklerle oynamak için. 3 fan çıkışı var biri de işlemci için. Fan çoklayıcı lazım eğer fanların tek tek kabloluysa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri