Neler Yeni

Ryzen 7 5800x ve RX 6700 XT sistem uyumu nasıl?

itsbyemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir K
Instagram
emir.kepce
Steam
itsbyemir
Discord
itsbyemir
Kankam sen bilgisayarı alana kadar bir çok değişiklik olabilir, hem ekonomik hem teknoloji bakımından. Erkenden bakmak hayal kırıklığı yaratabilir. İstersen almadan 2 gün önce konuyu aç, beni de etiketlersen süper olur.
Evet yanlışkılka ram eklemişim, bende diyom ulan fiyat niye yüksek. Neyse, kasa dan daha çok psu için o kısmı seçtim, corsair kasa ve psu bende çok ucuz bu sisteme göre.
Bir kaç değişiklik yaptım, bir de böyle bak. Ama monitörü g-scing olan bir monitör seçersen süper olur.
Bütçeyi biraz aşsa da gerçekten iyi bir sistem olmuş. Tekrardan teşekkür ederim 3 hafta sonra görüşmek dileğiyle. :)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
Çok saçma bir sistem olmuş. Bence 4060/4060 Tİ kartlarını bekleyin. Gerçi sanırım 2k için sistem kuruyorsunuz, 8GB VRAM yetmez. 2K kullanım için RX 6800 dengive üzeri bir kart dışı bence yeterli performans vermiyor. Ekran kartını 2. el alıp gerisini sıfır alın.

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Çok saçma bir sistem olmuş. Bence 4060/4060 Tİ kartlarını bekleyin. Gerçi sanırım 2k için sistem kuruyorsunuz, 8GB VRAM yetmez. 2K kullanım için RX 6800 dengive üzeri bir kart dışı bence yeterli performans vermiyor. Ekran kartını 2. el alıp gerisini sıfır alın.
Arkadaş 2. el alacak birine benzemiyor. 2. el toplamak biraz zor ve yorucu olabiliyor. Özellikle sınav hediyesi ise 0 alması çok daha iyi olabilir.
3070tı da gayet ucuz şu anda diğer ekran kartlarına göre. 2. el her zaman daha ucuz olur zaten, daha ucuz olması yeni bir şey değil. Ekran kartları bence 2. el alınması hem stresli hem riskli bir hamle. Arkadaş bu sorunları yaşama riski olmadan 0 güzel bir bilgisayar alsın. Daha mantıklı olmayabilir ama daha garanti bir yöntem. Ki ekran kartı çıksa bile bir ay sonra, türkiyeye geleceği belli bile değil,1 ay sonra gelirse ne güzel.

Top Bottom