hocam bu markayı ilk defa görüyorum pek bilgim yok en iyisi bu mu corsair veya nzxt en iyisi diye araştırmıştım
Arctic kalitelidir , attığım sıvı soğutmanın 2022 European Hardware Best Cooler (Liquid) ödülü var.hocam bu markayı ilk defa görüyorum pek bilgim yok en iyisi bu mu corsair veya nzxt en iyisi diye araştırmıştım
Bu modele bakabilirsiniz, 360mm bile cok olabilir saglam 280mm sogutur gibime geliyor ben 12600kf yi 240mm sivi sogutucu ile kullaniyorum OC da mecvut.
NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 17.714,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangisi daha iyidir fiyatları aynıArctic kalitelidir , attığım sıvı soğutmanın 2022 European Hardware Best Cooler (Liquid) ödülü var.
Soğutma istersem Arctic tip istersem NZXT alırdım ben.Hangisi daha iyidir fiyatları aynı
Soğutma olarak ikisinin arasında ne kadar fark vardırSoğutma istersem Arctic tip istersem NZXT alırdım ben.
Çok fark yoktur diye düşünüyorum.Soğutma olarak ikisinin arasında ne kadar fark vardır