Ryzen 7 7700x + 4070Ti Sistem Tavsiyesi

Benim attıklarım daha iyi. 40000 TL yi 2500 TL ye emanet ediyor muş gibi düşün. Hatta benim attıklarımdan bile daha iyi alması lazım. Fiyattan kısmak için her zaman yaptığımız şey kasa ve güç kaynağını düşürüyoruz. Aslında yaptığımız yanlış. Ne kadar serin o kadar iyi. Ne kadar iyi psu o kadar uzun ömürlü bileşenler olması lazım.
katılıyorum

Bu şekil 48K falan tutuyor bütçeyi aşıyor biliyorum ama bu şekil baya sağlam sistem oldu bu şekil alabilirsen al ama 45K ya da toplanır...
Hocam 4080 le o işlemci deli gibi darboğaz yapar bence.

E ATX kasa almana gerek yok ayrıca PSU da sanırım çok kaliteli değil. Ama sistemin geri kalanı gayet iyi 4k rahat oynatır. Son olarak 240 veya 360 mm sıvı soğutucu almanızı öneririm. Ayrıca M2 SSD yi gen4 alırsanız daha iyi olur bunun okuma yazma hızı biraz düşük
PSU'nun kalitesinden bende şüpheliydim. Dediğin gibi 240 veya 360mm sıvı soğutucu şart fakat önce elimdeki 120mm ile bir denemek istiyorum. Eğer beklediğim performansı alamazsam 240 veya 360 yapacağım. M2 SSD konusunda da aynı şekilde ileride gen4 yapabilirim. Yorumun için teşekkürler.

Geri