5.2 ghz olanını alırsan yapma imkanı olmaz ama normal olanını alırsan çok ufak 1080p de olur ama etkisini görmezsin1080P İçin darboğaz yapar mı?
5.2ghz olanı hangisi?5.2 ghz olanını alırsan yapma imkanı olmaz ama normal olanını alırsan çok ufak 1080p de olur ama etkisini görmezsin
knk yanlış söyledim kb öyle bir şey yokmuş bilmiyordum 5.2 ghz max güçte çalıştığı frekansmış5.2ghz olanı hangisi?
Alacağım sistemde rami 16 çekip işlemciyide yükseltebilirim hocam sence hangisi?knk yanlış söyledim kb öyle bir şey yokmuş bilmiyordum 5.2 ghz max güçte çalıştığı frekansmış
knk ryzen 5 7600x yapabilirsin 2bin tl oynuyor 7600 ileAlacağım sistemde rami 16 çekip işlemciyide yükseltebilirim hocam sence hangisi?
7600x de yapar mı peki?knk ryzen 5 7600x yapabilirsin 2bin tl oynuyor 7600 ile
neredeyse hiç yapmaz7600x de yapar mı peki?
pekii rami 16 ya çekmeye değer mi?neredeyse hiç yapmaz
değmeyebilir ya şöyle açıklayayım sana cs go da örnek veriyorum 500 fps alacaksan 20 30 fps darboğaz yaptırır sıkıntı olmaz yani ben olsam değişmezdim ama çok mükemmelliyetçi bir insan isen içinin rahat olmasını istiyorsan al derimpekii rami 16 ya çekmeye değer mi?
Mükkemileçi dğeilim hocam 16 gb ram çok fark yaratırmı? 24gb ramde çekebilriim.değmeyebilir ya şöyle açıklayayım sana cs go da örnek veriyorum 500 fps alacaksan 20 30 fps darboğaz yaptırır sıkıntı olmaz yani ben olsam değişmezdim ama çok mükemmelliyetçi bir insan isen içinin rahat olmasını istiyorsan al derim