solid kullanıyorum128 GB RAM'mi? Solidworks filan yoksa gereksiz.
Beklentiniz için yüksek bir kart, ne kadara alacaksınız?
4189 en ucuzu
Rtx3080Selâmün aleyküm öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim.
Bir tane bilgisayar toplamaya çalışıyorum ama bazı konularda eksikliklerim var yada çok anlamıyorum diyelim bu hususta yardımlarını rica ederim.
Kasa = Dark Maxima V20 ( Alındı )
Anakart = Asus ROG Strix X570-E Gaming AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart ( Alındı )
Ram = Gskill Trident Z RGB 64GB (2x32) DDR4 4000Mhz CL18 1.4V Ram ( Alındı ) - Nasip olursa 128 GB' a kadar yükseltme istiyorum ilerleyen aylarda.
işlemci = Ryzen 9 5900X ( Alındı )
Sıvı Soğutma = Silverstone PF360 --- Almayı düşünüyorum tabi değerli fikirlerini almaktan memnuniyet duyarım.
M2SSD = Henüz almadım sizlerin önereceği 1-2 TB bir m2ssd düşünüyorum.
Ekran Kartı = Henüz almadım bu bilgisayarda bütün gün oyun oynamayacağım genelde sürekli çalışan birisiyim bilgisayar başında çooook büyük bir ekran kartına ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama olurda oyun oynarsam fps de mahçup etmesin yeter bu hususta pek bilgim olmadığı için değerli fikirlerinizi rica ederim öneri ekran kartlarınızı
PSU = Bilmiyorum böyle bir bilgisayar için Kaç W Lazım Neye göre hesaplanır vs bilmiyorum
şimdiden okuyan yorum yapan herkese çok teşekkürler.
Rtx3080 10.000TL falan maddi olarak şuan içinRtx3080
Gigabyte RTX 3080 EAGLE OC 10G GV-N3080EAGLE OC-10GD 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 3080 EAGLE OC 10G GV-N3080EAGLE OC-10GD 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte RTX 3080 EAGLE OC 10G GV-N3080EAGLE OC-10GD 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comEn az 850w 80+gold sağlam psu öneriyorum link bulamadım stok bitirmisler var da neredeyse 2katı pahalı gereksiz modeller
M2olarak 970 evo
3000serisinden sonra PSU kalmamaya başladı 750w üstü,yoksa önceden doluydu bu aralar ürünlerde stok klamıyorRtx3080 10.000TL falan maddi olarak şuan için
PSUlar dediğiniz gibi baktım 1500 lira falan hep
M2' de aynı fikirdeyim sizinle ilginiz için çok teşekkür ederim.
ortalama 8-9binEkran kartı, ssd, psu ve sıvı soğutmaya ayırdığınız bütçeyi söylerseniz ona göre öneriler yapılabilir
şuan 64 zaten ilerleyen dönemlerde gerektikçe solid kullandığım için zaten başta gereksinim olarak bile tek başına yetebiliyor çizim projelerinde aynı anda farklı işlemlerde yapacağım için belki gerekebilir gerektikçe arttırmayı düşündüğüm bir husus ram şuanlık 64 gb işimi görecektir.Hayırlı olsun ilk kez 128 gb alacak birisi görüyorum.
ben çok anlamıyorum kusura bakmayın rtx 2060 ama asusunda var msi da var hangisini seçmemem gerekir acaba ?RTX 2060 öneriyorum.
Siz arada kaldığınız modelleri yazın, ben derim sorunlu bir model varsa.ortalama 8-9bin
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 64 zaten ilerleyen dönemlerde gerektikçe solid kullandığım için zaten başta gereksinim olarak bile tek başına yetebiliyor çizim projelerinde aynı anda farklı işlemlerde yapacağım için belki gerekebilir gerektikçe arttırmayı düşündüğüm bir husus ram şuanlık 64 gb işimi görecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben çok anlamıyorum kusura bakmayın rtx 2060 ama asusunda var msi da var hangisini seçmemem gerekir acaba ?
Siz arada kaldığınız modelleri yazın, ben derim sorunlu bir model varsa.
Silverstone PF360 YADA Cooler Master MasterLiquid ML360P Düşünüyorum sıvı sğotma olarak1500 psu 1230 soğutma 1000-1500 1tb ssd desek kabaca max alabileceğin ekran kartı 5700 xt minimum alacağında 2060 super olur diye düşünüyorum bence ilk olarak ssd ve sıvı soğutmanıza karar verildikten sonra kalan paraya psu + ekran kartı bakabiliriz sıvı soğutma ve ssd konusuna hakim değilim konuyu takipteyim