dostlar önerilere açığım aldığım kasa deepcool ck560 kasası
hangisi iyi knkm![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
tmm knk anakart atacağım şimdi sana hangisi daha iyi bi bakar mısınPhantom spirit daha iyidir hocam.
hangisi daha iyi ryzen 7500f rx7800nitro ilePhantom spirit daha iyidir hocam.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hocam.tmm knk anakart atacağım şimdi sana hangisi daha iyi bi bakar mısın
Hocam ben de iki anakart arasında kalmıştım. Daha dün gece x670e aldımtmm knk anakart atacağım şimdi sana hangisi daha iyi bi bakar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisi daha iyi ryzen 7500f rx7800nitro ile
açık konuşayım aldığım zaman tüm özelliklerini kullanmayacam bunu biliyorum fakat ileri de bir şey güncellemek istemiyorum günümüz türkiyesinde her şey yukaru ya çıkıyor bu anakartta yıl sonuna doğru kendini 15 20 bandında gösterir diye tahmin ediyorum. 7500f işlemci için fazla mı evet fazla ama ileride sadece işlemci güncelleyeyim bari ama kararsız kaldım vallaElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hocam.
Hocam ben de iki anakart arasında kalmıştım. Daha dün gece x670e aldım
X670e anakartta PCle 5.0 desteği var. 4 tane m2 ssd yuvası var bir tanesi gen5 destekli. 11 tane usb portu var.
Ondan kaynaklı x670e'yi tercih ettim. Bir de görüntüsü daha çok hoşuma gitti![]()
Hocam tomahawkda baya iyidir.açık konuşayım aldığım zaman tüm özelliklerini kullanmayacam bunu biliyorum fakat ileri de bir şey güncellemek istemiyorum günümüz türkiyesinde her şey yukaru ya çıkıyor bu anakartta yıl sonuna doğru kendini 15 20 bandında gösterir diye tahmin ediyorum. 7500f işlemci için fazla mı evet fazla ama ileride sadece işlemci güncelleyeyim bari ama kararsız kaldım valla
Msi kendi sitesinde uyumluluk kısmında tomahawk'a baktım onda da sizin ekran kartı gözükmüyor hocam anlayamadım.Hocam tomahawkda baya iyidir.
x670e uyumluluk kısmında ekran kartınızı göremedim zaten.
imkanı yok knk desteklememesininHocam tomahawkda baya iyidir.
x670e uyumluluk kısmında ekran kartınızı göremedim zaten.
Msi kendi sitesinde uyumluluk kısmında tomahawk'a baktım onda da sizin ekran kartı gözükmüyor hocam anlayamadım.
Ben de ona şaşırdım hocam zaten imkansız yani dediğiniz gibiimkanı yok knk desteklememesinin![]()
Yani hocam x670e gen5 ssd slotuna sahip PCle 5.0 mevcut daha ileriye dönük.alan kullananlar varda hocam valla bilmiyorum hangi anakartı alsam