Neler Yeni

Ryzen7 5800x3d icin anakart tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Bütçe
4000
Selamin aleykum arkadaslar elimdeki sistemi guncellemek adina r7 5800x3d islemci aldim buna uygun anakart abkarar veremedim b550 cipsetli anakart dusunuyorum ama cok fazla cesit ve marka var islemcim ile 3070 ekran kartini kullanacagim bunlara uygun sorun sikinti yaratmayacak isinma problemi olmayan f/p anakart oneriniz varmidir butcem en fazla 4000 civaridir tesekkur ederim iyi forumlar

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey

Tomahawk tercih edebilirsin bi tık bütçeyi aşma şansın varsa

sarı siteden filan bulabilirsen buda iyidir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
rog strix b550-A olabilir

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Tomahawk tercih edebilirsin bi tık bütçeyi aşma şansın varsa

sarı siteden filan bulabilirsen buda iyidir

şu an bu anakartlar çok şişirilmiş fiyatları bende alicam yıl sonunda iyi indirimler olucaktir zaten bu ayda alınmazsa önümüzdeki aylarda birdhaba bu fiyatlari goremicez
Mesaj otomatik birleştirildi:

x570S te kovalayabilirsin belki onlarda iyi indirim olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim bu vrm mofset sogutucu vs islerinden pek anlamiyorum o.c de yapmam standart sekilde kurulum yapar kullanirim bu gondermis oldugunuz anakartlari inceliyecegim aralarindan hangisini daha cok tavsiye edersiniz tek bir model olarak

rog strix b550-A
Bunun sifiri yok heralde sari siteden bakicam

rog strix b550-A
MSI MPG B550 GAMING plus
Asus ROG STRIX B550-F
MSI MAG B550 TOMAHAWK
MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi
Yazmis oldugunuz modeller bunlar arkadaslar bunlarin arasinda tek bir model olarak bana yardimci olurmusunuz wifi bt onemli degil benim icin sizce siralama olarak 1. 2. 3. 4 diye siralasaniz hangisini secerdiniz tesekkurler

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim bu vrm mofset sogutucu vs islerinden pek anlamiyorum o.c de yapmam standart sekilde kurulum yapar kullanirim bu gondermis oldugunuz anakartlari inceliyecegim aralarindan hangisini daha cok tavsiye edersiniz tek bir model olarak

Bunun sifiri yok heralde sari siteden bakicam

rog strix b550-A
MSI MPG B550 GAMING plus
Asus ROG STRIX B550-F
MSI MAG B550 TOMAHAWK
MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi
Yazmis oldugunuz modeller bunlar arkadaslar bunlarin arasinda tek bir model olarak bana yardimci olurmusunuz wifi bt onemli degil benim icin sizce siralama olarak 1. 2. 3. 4 diye siralasaniz hangisini secerdiniz tesekkurler
rog strix b550-A ve Asus ROG STRIX B550-F aynı, diğerlerini kendine göre sıralaya bilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rog strix b550-A ve Asus ROG STRIX B550-F aynı, diğerlerini kendine göre sıralaya bilirsin.
Cevabin icin tesekkur ederim iste kararsiz kaliyorum deneyimli arkadaslar su model bunlarin icinde en iyisi derse onu alicam ben cok anlamiyorum malesef

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,177
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
B550 Tomahawk ya da Asus B550-F önerebilirim. Tam bu işlemcinin harcı anakartlar. Zaten işlemci OC falan olmuyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,177
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin bu iki kart arasinda kararimi vericem artik herkese tesekkur ederim iyi forumlar...
Ben 2 yıldır falan B550-F kullanıyorum, Tomahawk da kullandım. İkisi de sonuna kadar memnun edecek anakartlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Ben 2 yıldır falan B550-F kullanıyorum, Tomahawk da kullandım. İkisi de sonuna kadar memnun edecek anakartlar.
Asus ROG Strix B550-F Gaming te karar kildim 14 vrm var gozukuyor epey de tomahawk da 12 gozukuyor asusta karar kildim cok tesekkur ederim

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
merhabalar asus tuf b550m-plus wf modelini değerlendirebilirsin 3 yıl garantili tuf modellerin kapasitör kalitesi başarılı tercih edebilirsiniz

Top Bottom