Discord sunucularında bulabilirsin.Hamachili veya sv'si olan biri varsa forumdaki diğer oynamak isteyenlerle beraber survival oynayalım, ben yapamadım hazır kurulu olan varsa oynayalım Bkz: Mİnecraft Hamachisiz Server
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçmi minecraft oynayan yok ya
Var. Ben.
Java mı bedrock mu? Yoksa mobil mi?
Java ise oynarım.
İletişim şeysini yaz
Java sürümünden bahsediyorum versiyon olarak 1.16.5 veya 1.17 Survival düşünüyordum ama sizler hangisini istiyorsunuz. Bide şöyle bir sorun var sunucunun bende olmaması lazım ailemden kaynaklı ani çıkışlar yapmam gerekiyor çünküJavaysa gelirim bende
Mcpe olsunJava sürümünden bahsediyorum versiyon olarak 1.16.5 veya 1.17 Survival düşünüyordum ama sizler hangisini istiyorsunuz. Bide şöyle bir sorun var sunucunun bende olmaması lazım ailemden kaynaklı ani çıkışlar yapmam gerekiyor çünkü
Uygunmudur
Bana uygun.Java sürümünden bahsediyorum versiyon olarak 1.16.5 veya 1.17 Survival düşünüyordum ama sizler hangisini istiyorsunuz. Bide şöyle bir sorun var sunucunun bende olmaması lazım ailemden kaynaklı ani çıkışlar yapmam gerekiyor çünkü
Uygunmudur
@Nachi @rgbDelisi siz oynuyor musunuz?@Revainer @emirhan1234 oyunuyor
Evet ama mcpe.@Revainer @emirhan1234 oyunuyor
@Nachi @rgbDelisi siz oynuyor musunuz?
İFŞA olmayak sonraDiscord'ta grup aç ordan hep birlikte konuşup oynarız ayrıca aternostan neden açmıyorsunki niye hamachi olması lazım