euro 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 908 Dün, 20:50 #1 Öndeki en alttaki fandan çok ses geliyor orada bir şeye sürtüyor ama arkadan görünmüyor ordan alamiyorum o tozu ya da her neyse. On paneli Sökmem lazım ama ne yaptıysam olmadı yavaş bastırarak çektim çıkmıyor yani nasıl acicam ben bunu
Öndeki en alttaki fandan çok ses geliyor orada bir şeye sürtüyor ama arkadan görünmüyor ordan alamiyorum o tozu ya da her neyse. On paneli Sökmem lazım ama ne yaptıysam olmadı yavaş bastırarak çektim çıkmıyor yani nasıl acicam ben bunu
E _Emir 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 8,250 Dahası Reaksiyon skoru 3,374 İsim Emir Dün, 20:53 #2 Altta tutma yeri oluyor.sertce cekerek cikartiyorsunuz
euro 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 908 Dün, 20:56 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 _Emir yazmış: Altta tutma yeri oluyor.sertce cekerek cikartiyorsunuz Devamı için tıklayın... Çektim ama çıkmadı ne kadar sert acaba çünkü kırılırsa onla ugrasmayayim şimdi
_Emir yazmış: Altta tutma yeri oluyor.sertce cekerek cikartiyorsunuz Devamı için tıklayın... Çektim ama çıkmadı ne kadar sert acaba çünkü kırılırsa onla ugrasmayayim şimdi