Normal iphone gibi ama daha iyisiKamerası,küçüklüğü,bataryası önemli kriterler sizce nasıldır? 60hz ile arkadaşlar oyun ile işim yok
s23 almaya değer mi biri 18k diğeri 30Normal iphone gibi ama daha iyisi
iphone sevmiyorum ondan sorayım dedim hiç kullanmadım samsungdan memnunumKamerası güzel, küçüklüğü iyi ama S23 alın derim, batarya son yıllarda çıkmış en kötü S serisi.
Kriterler arasında batarya varsa zaten tercih etmeyin derim. Yurt dışı 13 Pro falan alabilirsiniz.
S23 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsins23 almaya değer mi biri 18k diğeri 30
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone sevmiyorum ondan sorayım dedim hiç kullanmadım samsungdan memnunum
ikinci el var sıfır gibi 23k ya hazirana kadar garantisi var sence alayım mı yoksa 18kya s22 al geç der misinS23 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
teşekkürler cevabınız için s23 ikinci el alacağım o zamanS22 kullanıyorum. Bataryası cidden sıkıntılı. Mobil veri ve 120hz de 4 - 4.30 saat civarı açık ekran süresi veriyor. Bana yetmemeye başladı bence S24 FE alın ben de değişim kampanyasıyla almayı planlıyorum.
s23 çok beğendiğim bir telefon hatta en beğendiğim sormak istedim teşekkürlerBütçe çıkıyorsa ikinci el s23 veya sıfır s23 fe tercih edilebilir.
60hz sorun değil ben devasa bir fark göremiyorum S24 ultrada. Aksine hiç hoş olmayan pil kullanımı sorunu yaşatıyor. Aldığım günden beri dinamik hz olayını kapalı kullanıyorum.