Telefonum için 2 3 haftadır arıyordum sonunda stoklarda ve ucuza.Premium ile 599tl.Ek olarak aradığınız diğer spigen marka ekran koruyucu ve kılıflar da olabilir.
Ürün 2 Adetbana niye hic ucuzmus gibi gelmedi
Tanesi 300tl ye ekran koruyucu.bana niye hic ucuzmus gibi gelmedi
İyi fiyat mı? gerçekten anlamakta zorluk çekiyorumTanesi 300tl ye ekran koruyucu.
Aslında hem evet hem hayır. Kendi telefonum 15 pro maxe iki adedini aynı fiyata almıştım. Bunla karşılaştırdığınız fiyatı uygun gelmiyor çünkü benim telefonum s22 den çok daha büyük. Bunu bir kenara bırakıp fiyatına değer mi ye gelirsek kesinlikle değer. Spigen gerçekten çok güzel camlar üretiyor ve hazır cam takma kiti ile geldiği için ekrana kolay ve kusursuzca takabiliyorsun. Ben şu ana kadar 15 pro max, iphone 11 ve 13 olmak üzere 3 farklı modele taktırdım. Hepsinden de çok memnunum. Tavsiye ederim.İyi fiyat mı? gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum
en dandikleri 150 lira hocam ne konuda zorluk çektiğiniz anlamadım. bir sigara bile 80 liraİyi fiyat mı? gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum
ben zore nano micro temperedden başka almıyorum özellikle s24 plus telefonunuz varsa spigenden kat kat dahja kaliteli ve uyumluAslında hem evet hem hayır. Kendi telefonum 15 pro maxe iki adedini aynı fiyata almıştım. Bunla karşılaştırdığınız fiyatı uygun gelmiyor çünkü benim telefonum s22 den çok daha büyük. Bunu bir kenara bırakıp fiyatına değer mi ye gelirsek kesinlikle değer. Spigen gerçekten çok güzel camlar üretiyor ve hazır cam takma kiti ile geldiği için ekrana kolay ve kusursuzca takabiliyorsun. Ben şu ana kadar 15 pro max, iphone 11 ve 13 olmak üzere 3 farklı modele taktırdım. Hepsinden de çok memnunum. Tavsiye ederim.
15 proya 380 e aldım aynı ürünü 2liAslında hem evet hem hayır. Kendi telefonum 15 pro maxe iki adedini aynı fiyata almıştım. Bunla karşılaştırdığınız fiyatı uygun gelmiyor çünkü benim telefonum s22 den çok daha büyük. Bunu bir kenara bırakıp fiyatına değer mi ye gelirsek kesinlikle değer. Spigen gerçekten çok güzel camlar üretiyor ve hazır cam takma kiti ile geldiği için ekrana kolay ve kusursuzca takabiliyorsun. Ben şu ana kadar 15 pro max, iphone 11 ve 13 olmak üzere 3 farklı modele taktırdım. Hepsinden de çok memnunum. Tavsiye ederim.