🔥İndirim S22 spigen ekran koruyucu 599TL

İyi fiyat mı? gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum
Aslında hem evet hem hayır. Kendi telefonum 15 pro maxe iki adedini aynı fiyata almıştım. Bunla karşılaştırdığınız fiyatı uygun gelmiyor çünkü benim telefonum s22 den çok daha büyük. Bunu bir kenara bırakıp fiyatına değer mi ye gelirsek kesinlikle değer. Spigen gerçekten çok güzel camlar üretiyor ve hazır cam takma kiti ile geldiği için ekrana kolay ve kusursuzca takabiliyorsun. Ben şu ana kadar 15 pro max, iphone 11 ve 13 olmak üzere 3 farklı modele taktırdım. Hepsinden de çok memnunum. Tavsiye ederim.

Aslında hem evet hem hayır. Kendi telefonum 15 pro maxe iki adedini aynı fiyata almıştım. Bunla karşılaştırdığınız fiyatı uygun gelmiyor çünkü benim telefonum s22 den çok daha büyük. Bunu bir kenara bırakıp fiyatına değer mi ye gelirsek kesinlikle değer. Spigen gerçekten çok güzel camlar üretiyor ve hazır cam takma kiti ile geldiği için ekrana kolay ve kusursuzca takabiliyorsun. Ben şu ana kadar 15 pro max, iphone 11 ve 13 olmak üzere 3 farklı modele taktırdım. Hepsinden de çok memnunum. Tavsiye ederim.
ben zore nano micro temperedden başka almıyorum özellikle s24 plus telefonunuz varsa spigenden kat kat dahja kaliteli ve uyumlu

Dısarıda yaptırsan araba ile gıtsen yakıt parası otobus parası falan derken 2 tanesı uyguna gelıyor sanırım bu kadar dayanıklı cam yaparlar mı 300e oda suphelı

15 proya 380 e aldım aynı ürünü 2li

Benim 100tl ye aldığım korumayla bunun farkı ne gereksiz gibi geldi

ne kadar kaliteli olursa olsun max 20 tl maliyeti olan ürünleri bu fiyata satmaları saçma.

Geri