Neler Yeni

S22 ultra beni kaç sene daha idare eder

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
aağırlıklı instagram kullanıyorum donmadan kasmadan kullanayım takılmasın istiyorum.Ben öğrenciyim yd alacağım bu telefonu da s22 ultra seçtim diyebilirim 8 128 modeli bana yeteceğinden çift fiziki sim modeli snapdragon 8 gen 1 var . Daha güncelleme alıyor sizce kaç sene daha idare eder benimle umuyorum ki 5 6 sene daha kullanabilirim alırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

aağırlıklı instagram kullanıyorum donmadan kasmadan kullanayım takılmasın istiyorum.Ben öğrenciyim yd alacağım bu telefonu da s22 ultra seçtim diyebilirim 8 128 modeli bana yeteceğinden çift fiziki sim modeli snapdragon 8 gen 1 var . Daha güncelleme alıyor sizce kaç sene daha idare eder benimle umuyorum ki 5 6 sene daha kullanabilirim alırsam
düzeltme alıp server kaydı da yaptırabilirim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
S22 serisi pil ve termal açısından falsolu bir seri S23U veya illa ultra istemiyorsan düz s23 veya plus bakmanı tavsiye ederim. S22U için ısrarcıysan tahminimce 4 senesi daha var ancak ondan sonra geride kalmaya başlayabilir. Bu geride kalmak instada takılmak değil ancak güncellemelerden geri kalacak, yeni uygulamalar ve uygulama güncellemeleri yeni cihazlara göre hazırlanıp optimize edileceğinden kaynaklı bir durum. Şahsen düz S24 alırım, S22U almam, 7 sene güncelleme sözü uzun süre kullanmak için kıymetli.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S22 serisi pil ve termal açısından falsolu bir seri S23U veya illa ultra istemiyorsan düz s23 veya plus bakmanı tavsiye ederim. S22U için ısrarcıysan tahminimce 4 senesi daha var ancak ondan sonra geride kalmaya başlayabilir. Bu geride kalmak instada takılmak değil ancak güncellemelerden geri kalacak, yeni uygulamalar ve uygulama güncellemeleri yeni cihazlara göre hazırlanıp optimize edileceğinden kaynaklı bir durum. Şahsen düz S24 alırım, S22U almam, 7 sene güncelleme sözü uzun süre kullanmak için kıymetli.
Kesinlikle katılıyorum ama samsung alirkende bir kerede vay be dedirtecek bir cihaz almak istiyorum bu da ultrada daha çok var ondan dolayı s22 ultra istiyorum bütçemi toparlarsam 23 ultra belki geçebilirim şarj konusunda suanki telefonuma nazaran üzmez diye düşünüyorum termal acıdan da oyun oynamıyorum sadece insta tiktok snapchat falan ondan dolayı sorun çıkacağını sanmıyorum

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Fırat divitci
Kesinlikle katılıyorum ama samsung alirkende bir kerede vay be dedirtecek bir cihaz almak istiyorum bu da ultrada daha çok var ondan dolayı s22 ultra istiyorum bütçemi toparlarsam 23 ultra belki geçebilirim şarj konusunda suanki telefonuma nazaran üzmez diye düşünüyorum termal acıdan da oyun oynamıyorum sadece insta tiktok snapchat falan ondan dolayı sorun çıkacağını sanmıyorum
Yurtdışı s22 ultra alacak bütçen yok mu?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,196
İsim
Emir
S22 120hz ile ortalama 5saat pil alıyorum.S22 ultra ile 7saat ustu alirsin diye dusunuyorum.Pil konusunda kafan rahat olsun

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S22 120hz ile ortalama 5saat pil alıyorum.S22 ultra ile 7saat ustu alirsin diye dusunuyorum.Pil konusunda kafan rahat olsun
7 saat hayli hayli yeter bana ki yoğun olarak da kullanan birisi değilim telefonu s22 kullanan biri bulmuşken sorayim 60 fps fhdvideo çekerken 1x den geniş acıya geçebiliyor musun kayıt sırasında

Yurtdışı s22 ultra alacak bütçen yok mu?
S22 ultra alacak var hatta s23 ultra alacak kadarda var ama banada kalması için istiyorum s22 ultra

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem

düzeltme alıp server kaydı da yaptırabilirim
En az 4-5 sene kafanız rahat bir şekilde götürür ama 2027 yılında son güvenlik güncellemesi alacak gibi bir bilgi gördüm o düşündürdü biraz.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,196
İsim
Emir
7 saat hayli hayli yeter bana ki yoğun olarak da kullanan birisi değilim telefonu s22 kullanan biri bulmuşken sorayim 60 fps fhdvideo çekerken 1x den geniş acıya geçebiliyor musun kayıt sırasında

S22 ultra alacak var hatta s23 ultra alacak kadarda var ama banada kalması için istiyorum s22 ultra
Genis acidan kastiniz 0.6x mi yoksa ekstra modunda genis acili mod mu?Kamera kısmında çok cahilim kusura bakmayın.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Fırat divitci

Telefonlar arası güzel bir fark var ama yani pek tasarruf edilecek bir bölgede durmuyor s22 ultra ve s23 ultra.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
Genis acidan kastiniz 0.6x mi yoksa ekstra modunda genis acili mod mu?Kamera kısmında çok cahilim kusura bakmayın.
0.6x hocam 60 fps 1x de video başlatınca 0.6 ya düşürebiliyor musunuz kayıt sırasında

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
s25 çıkacakken s22u almak mantıksız sanki s23 bakın en kötü

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Yiğit
hocam senin imza fazlasıyla yanlış yazılmış :D

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
hocam senin imza fazlasıyla yanlış yazılmış :D
Hocam benim imza daha piyasada 4000 serisi yokken 404 hatasına ufak bir gönderme olarak yazılmıştı... Zaman geçiyor :)

Hocam cihazı şahsen kullanmadım, şu kadar ısınır dersem yalan olur ancak işlemcinin revize halini kullanan S23 FE kullandım, birkaç gün önceye kadar. S23 FE hem işlemciyi revize kullanıyor, hem daha büyük buhar odası kullanıyor diye biliyorum. Buna rağmen instada gezerken, uzun süre güneş altında full parlaklık gezerken cihaz ufaktan ısınıyordu, S22 de durum daha kötüyse iyi bir tablo beklemiyor seni. Bütçe el verirse kesinlikle S23U öneririm. Yakın zamanda S24U geçen birisi olarak kesinlikle ultra serisinin denenmesi gerektiğini doğrulayabilirim ancak dediğim gibi bütçe S23U çıkmazsa S23/24 ve plus modellerinin tamamı S22U dan daha güzel bir tecrübe olur diye düşünüyorum. Özellikle S24 serisinin 2 sene yeni olduğunu ve 7 sene güncelleme alacağını unutmamak lazım.

Top Bottom