s23 al bence düşünmeden kamerası da gayet iyi günü çıkartır29-30k bütçem var. iPhone 12 yerine S23 almayı düşünüyorum, sizce doğru mu bu düşüncem?
Bir de S23'te ısınma sorunu var mı, kullananlar memnun olduğunuz ve memnun olmadığınız yönlerini yazabilir misiniz?
S23 al he ama 12 alırsan da pişman olmazsın bende 23 alamadım 11 aldım pişman değilims23 al bence düşünmeden kamerası da gayet iyi günü çıkartır
gen 2 işlemci var en güçlülerden birisi ısınmaz
bazı işlemler derken hangi işlemlerde ısınıyor ? Ne zamandan beri telefonu kullanıyorsuns23 plus kullanıyorum bazı işlemlerde cidden ısınıyor ama normal günlük kullanımda güzel, 1.75 gün götürüyor. en az 4 saat ekran süresi onu uı6 ilk çıktığında tam 2 gün gidiyordu sonradan bi güvenlik güncellemesiyle bu optimizasyon bozuldu ama halen iyi. s23 de güzel telefon bütçeye göre en iyisi öneririm.
hatırlamıyorum ya ne yaptığımı valla ama aynı şeyi 10-20 defa arka arkaya yapmıştım ısınmıştı normal bi durum tabi de s23 daha fazla ısınır onu demeye getiriyorum. 6ay olcak.bazı işlemler derken hangi işlemlerde ısınıyor ? Ne zamandan beri telefonu kullanıyorsun