Neler Yeni

S23 mu s24 mu tercih etmeliyim önerileriniz nelerdir

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Dursun ali
Bütçe
44999
S23, s23+ yada s24 almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı
İllaki bu s23-s24 modeli olmasına gerek yok başka önerilere de açığım
MAX bütçe 45 k ama 30 k civarı olursa daha iyi olucaktir ekstradan kendime yeni klavye ile mouse almak için para lazım olacak çünkü

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Uzun ömürlü kullanacaksan S24 serisinin güncelleme sözü avantajlı.

XattacKeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ufuk İPAR
bütçe var ise s24+ bütçe kısıtlı ile s24 fe

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Dursun ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun ömürlü kullanacaksan S24 serisinin güncelleme sözü avantajlı.
Evet zaten bu yüzden s24 alasım daha fazla fakat exynos işlemciler kağıt üzerinde daha iyi olmasına rağmen herkes gerçek hayat testinde snapdragon gen 2 den kat Kat kötü olduğunu savunuyor maalesef kararsızım şayetki bilginiz var ise beni aydinkatirsaniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe var ise s24+ bütçe kısıtlı ile s24 fe
24+ aslında güzel bir alternatif, fakat babam internet ten almama izin vermediği için mağazadan almak zorundayım. Bildiğiniz uzerfe mağaza fiyatları daha pahalı oluyor o yüzden o kadar bütçem olur mu bilmiyorum.

jager_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
efe
İlgilendiği Kategoriler
pc
s24 tabii ki

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,402
İsim
uwu
S23, s23+ yada s24 almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı
İllaki bu s23-s24 modeli olmasına gerek yok başka önerilere de açığım
MAX bütçe 45 k ama 30 k civarı olursa daha iyi olucaktir ekstradan kendime yeni klavye ile mouse almak için para lazım olacak çünkü

Eğer bütçe artarsa bu çok daha iyi olur

hsynnml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin
S23 Ultra al 512'lik, aradaki fiyat farkına değmez

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Evet zaten bu yüzden s24 alasım daha fazla fakat exynos işlemciler kağıt üzerinde daha iyi olmasına rağmen herkes gerçek hayat testinde snapdragon gen 2 den kat Kat kötü olduğunu savunuyor maalesef kararsızım şayetki bilginiz var ise beni aydinkatirsaniz sevinirim

24+ aslında güzel bir alternatif, fakat babam internet ten almama izin vermediği için mağazadan almak zorundayım. Bildiğiniz uzerfe mağaza fiyatları daha pahalı oluyor o yüzden o kadar bütçem olur mu bilmiyorum.
Exynos olarak S23FE kullandım, çok iyi değildi ancak genel olarak exynos işlemcilere fazla yükleniliyor. Ben de exynosa mesafeliydim, kullandım, şimdi yine mesafeliyim ama model bazında bakmak lazım. S24 ve plus modellerini hiç gözüme kestirmediğim için detaylı incelemedim ama önceki nesillere göre makas azalmış deniyordu. Model bazında objektif incelemeleri değerlendirmek lazım hocam, öyle deniyorla olmaz o işler. Sd yine daha iyidir muhtemelen ancak kat be kat kötü olma olayı abartı. Örneğin S20FE icin exynos, sd den kat be kat kötü denir ancak S24 serisinde aman aman fark yok diye aklımda kalmış.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
mehmet ali oğuz
Valla ben çıktığı dönemden beri s24+ kullanıyorum ısınma cart curt hiç bir sorunla karşılaşmadım hocam. Bence s24 serisi alınabilir önceki işlemciler gibi degil geliştirmişler kendilerini kullanımda anlaşılıyor.

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Dursun ali

Eğer bütçe artarsa bu çok daha iyi olur
O kadar artacağını sanmıyorum fakat yinede önerin için tessekkur ederim

Valla ben çıktığı dönemden beri s24+ kullanıyorum ısınma cart curt hiç bir sorunla karşılaşmadım hocam. Bence s24 serisi alınabilir önceki işlemciler gibi degil geliştirmişler kendilerini kullanımda anlaşılıyor.
Peki edit veyahut oyun oynuyor musun eğer cevabın evetse hangi edit uygulamasi veya hangi oyunlar

Exynos olarak S23FE kullandım, çok iyi değildi ancak genel olarak exynos işlemcilere fazla yükleniliyor. Ben de exynosa mesafeliydim, kullandım, şimdi yine mesafeliyim ama model bazında bakmak lazım. S24 ve plus modellerini hiç gözüme kestirmediğim için detaylı incelemedim ama önceki nesillere göre makas azalmış deniyordu. Model bazında objektif incelemeleri değerlendirmek lazım hocam, öyle deniyorla olmaz o işler. Sd yine daha iyidir muhtemelen ancak kat be kat kötü olma olayı abartı. Örneğin S20FE icin exynos, sd den kat be kat kötü denir ancak S24 serisinde aman aman fark yok diye aklımda kalmış.
Kağıt uzsrindeki verilere bakarsak exynos s23 deki sd dan daha iyi bir işlemci ama ona göre daha çok ısındığı ve daha problemli olduğu söyleniyor gerçek hayat testlerinde

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
O kadar artacağını sanmıyorum fakat yinede önerin için tessekkur ederim

Peki edit veyahut oyun oynuyor musun eğer cevabın evetse hangi edit uygulamasi veya hangi oyunlar

Kağıt uzsrindeki verilere bakarsak exynos s23 deki sd dan daha iyi bir işlemci ama ona göre daha çok ısındığı ve daha problemli olduğu söyleniyor gerçek hayat testlerinde
Hocam kağıt üstü veriden kasıt saf performanssa olabilir. Ancak saf performans skoru tek başına performans için dâhi yeterli bir ölçüm değil. Thermal throttle kilit nokta. Pil süresi, sıcaklık vs bunlar da ölçülebilir değerler ve incelemeleri/testleri vs mevcut. Yt üzerinden aratırsanız gayet faydalı videolar bulabilirsiniz.

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Dursun ali
Hocam kağıt üstü veriden kasıt saf performanssa olabilir. Ancak saf performans skoru tek başına performans için dâhi yeterli bir ölçüm değil. Thermal throttle kilit nokta. Pil süresi, sıcaklık vs bunlar da ölçülebilir değerler ve incelemeleri/testleri vs mevcut. Yt üzerinden aratırsanız gayet faydalı videolar bulabilirsiniz.
Zaten işte gerçek hayat testleri ve termal sıcaklık testleri onlarin üzerine oluyor şuan bana kalırsa exynos maximum güçte SD Gen 2 den bi tık daha güçlü fakat SD gen 2 AÇIK ara termal de dhaa iyi ve genel olarak mobil veri gibi farklı veri tiplerinde daha optimize

Reindi

80+ Silver
daha 1 senelik telefon uzun vadede ne yapacağını bilmiyoruz bende de aynı olay vardı ben s23 tercih ettim snapdragon yüzüne zaten telefonun ömrü 5 sene 7 sene güncelleme alsa ne ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,860
Üyeler
162,741
Son üye
Melich_128
Top Bottom