Neler Yeni

S23 mu s24 mu tercih etmeliyim önerileriniz nelerdir

Reindi

80+ Silver

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
şu telefon tasarımına bak Allah aşkına ya rezalet resmen samsung veya iphone gibi kibar telefon tasarlamayı bilmiyor bu çinliler
Harbiden ya şu tasarımlardan nefret ediyorum

Reindi

80+ Silver
Harbiden ya şu tasarımlardan nefret ediyorum
mesela poco x6 çok fp telefon lafımız yok ben ondan alacaktım biraz daha uygun daha rezalet bir tasarım ya şu kameraları koy alt alta gitsin işte s23 e bak mesela ne kadar kibar ip 16 da aynı kibar bana mı kötü geliyor bi bilmiyorum ama rezalet cidden

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,403
İsim
uwu
mesela poco x6 çok fp telefon lafımız yok ben ondan alacaktım biraz daha uygun daha rezalet bir tasarım ya şu kameraları koy alt alta gitsin işte s23 e bak mesela ne kadar kibar ip 16 da aynı kibar bana mı kötü geliyor bi bilmiyorum ama rezalet cidden
öyle hocam 9 t deki gibi yapsalar kamera boyutunu büyütüp çok güzel durur

1734097661595.png

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Dursun ali

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
mehmet ali oğuz
O kadar artacağını sanmıyorum fakat yinede önerin için tessekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki edit veyahut oyun oynuyor musun eğer cevabın evetse hangi edit uygulamasi veya hangi oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıt uzsrindeki verilere bakarsak exynos s23 deki sd dan daha iyi bir işlemci ama ona göre daha çok ısındığı ve daha problemli olduğu söyleniyor gerçek hayat testlerinde
Açıkcası oyun oynamıyorum ben telefonda genelde sosyal medya dizi film yayın şeklinde takılıyorum :) tecrübem yok ne yazıkki oyun ve edit konusunda

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Dursun ali
Açıkcası oyun oynamıyorum ben telefonda genelde sosyal medya dizi film yayın şeklinde takılıyorum :) tecrübem yok ne yazıkki oyun ve edit konusunda
O zaman zaten ısınma problemi olmaması normal

Top Bottom