Herkese merhaba yaklaşık 2- 3 ay önce s23 Ultra aldım şimdi s24 Ultra çıktı onu almak istiyorum ama en karlı nasıl alabilirim. Yani s23 ultrayı satıp veya takas edip s24 Ultra nasıl alabilirim fiyat farkı çok olur mu ?
2 katını yapması lazım sattığı paranın.İkinci el olarak sat. Üstüne ekleyip al. Takasa gidersen sen zararlı çıkarsın.
S23 ultrayı 60. Bine aldımÇok olur tabii. S24U 70K, S23U 45K. 2. El olarak Max 37-38K ya satarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 katını yapması lazım sattığı paranın.
512GB? Yine pek bı fark olmaz arada değecek fark yok S24 ile S23 arasında.S23 ultrayı 60. Bine aldım
Samsungun sitesinden takas yaparak en az fiyat farkı ile geçilir ama S23 Ultradan S24 Ultraya neden geçiyorsun ki mantıklı değil benceHerkese merhaba yaklaşık 2- 3 ay önce s23 Ultra aldım şimdi s24 Ultra çıktı onu almak istiyorum ama en karlı nasıl alabilirim. Yani s23 ultrayı satıp veya takas edip s24 Ultra nasıl alabilirim fiyat farkı çok olur mu ?
Doğru, bende satmazdım. Minimum 3 sene telefon değiştirmeye değmez bence S23 Ultra için.Çok olur tabii. S24U 70K, S23U 45K. 2. El olarak Max 37-38K ya satarsınız. (Değecek Fark Yok!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 katını yapması lazım sattığı paranın.
hic mantıklı olmaz bence s23 ultradan bi üst modele geçmek aralarında o kadsr fazladan paraya değecek bir fark yokHerkese merhaba yaklaşık 2- 3 ay önce s23 Ultra aldım şimdi s24 Ultra çıktı onu almak istiyorum ama en karlı nasıl alabilirim. Yani s23 ultrayı satıp veya takas edip s24 Ultra nasıl alabilirim fiyat farkı çok olur mu ?