Açıkçası S23u vs S24u arasındaydım birisi S24+ da bakabilirsin demişti. Fiyatlarına göre nasıllar sizce? S23u, S24+ ve S24u arasında fiyat farklarına göre değecek özellik farkları var mı? Kameradır işlemcidir ekrandır. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Zaten hemen almayacağım telefonu bekleyip S25leri öyle karar verebilirim teşekkür ederim.S25 Ultra öneririm. 2025 yılının başında çıkıyor.
S23 Ultra biraz kalin telefon rahatsiz edebilir. Tasarım ekran işlemci her bakimdan S24U daha iyi S23U-nun daha iyi olduğu tek konu zoom onun dışında S24U daha iyi. S24+ daha hafif basit bir telefon. İşlemci kamera olarak S24U kadar güçlü olmasada çok daha ucuz ve fiyatının en iyi cihazı bir kaç ay beklemenizi tavsiye ederim S25 serisini beklemenizi kesinlikle tavsiye ederimAçıkçası S23u vs S24u arasındaydım birisi S24+ da bakabilirsin demişti. Fiyatlarına göre nasıllar sizce? S23u, S24+ ve S24u arasında fiyat farklarına göre değecek özellik farkları var mı? Kameradır işlemcidir ekrandır. Fikirlerinizi merak ediyorum.
S25 serisini bekliyorum teşekkür ederim.S23 Ultra biraz kalin telefon rahatsiz edebilir. Tasarım ekran işlemci her bakimdan S24U daha iyi S23U-nun daha iyi olduğu tek konu zoom onun dışında S24U daha iyi. S24+ daha hafif basit bir telefon. İşlemci kamera olarak S24U kadar güçlü olmasada çok daha ucuz ve fiyatının en iyi cihazı bir kaç ay beklemenizi tavsiye ederim S25 serisini beklemenizi kesinlikle tavsiye ederim