Arkadaşlar S24 ultra alacagım tr cihazıymış hani imei sorgu seri numarasından garanti sorgusu vs dışında nelere bakmalıyım bu cihaza özgü verebileceğiniz öneriler var mı teşekkürler
Arkadaşlar S24 ultra alacagım tr cihazıymış hani imei sorgu seri numarasından garanti sorgusu vs dışında nelere bakmalıyım bu cihaza özgü verebileceğiniz öneriler var mı teşekkürler
kalemi kontrol et. imei sorgulaması yap. yapabilirsen benchmark testi yap antutu skoruna bak internetteki antutu skoruyla aynımı diye. members uygulamasından destek kısmına girip telefon tanılamasını yap o telefondaki herşeyi kontrol ediyor en detaylı şey o olur. kozmetiğine kamerasına ekranına bakarsın zaten başkada bakacağın şey yok aklıma gelenler bunlar.
cihazın *#06# den imei numarasını al hocam.google imei sorgulamadan edevletten sorgula devamında kutuda ve faturada yazan aynı ise sorun yoktur.
Hemen bir şarkı aç ses sorununu kontrol et.
Hat takma durumun varsa birisini ara ve sesinin nasıl gittiğini sor ahize ve hoparlörde konuşma yap.
Kamerayı aç ve tüm modları kontrol et.
Kameralarda çizik var mı kontrol et.
ses kaydı yap kendini dinle bi.
Ekranda çizik durumunu kontrol et güneşte çok derin olunca kötü oluyor.
benim aklıma gelenler bu kadar ben iphone de uygulama aracılığıyla yapıyordum hep bunları rahat oluyordu
,