❌İndirim Bitti! S25 ULTRA 512GB 83.499₺

Neden Amoled ekran ? :unsure:

Hocam kasa da değişim var köşeli şekli yumuşatmışlar.12mp olan kameranın biri 50 mp olmuş.yan çerçeveleri ovalliği alıp düz yapmışlar 24 ultraya göre.Dün inceledim ben de
Islemci sogutma vs onemli deil sanrm

way be s24+ yeni almışım gibi geliyor hala :S

Yarın hemen alcam çok iyi telefon. İphone 16 pro maxim var zaten. Bi samsunguda deneyim dedim ön sipariş yaptım.(rüyamda çünkü gerçek hayatta almam için böbreğimi satmam lazım). Yav ben mi yanlış görüyorum arkadaş gördüğüm bütün markalarda aynı. Ha apple ha samsung. Kardeşim boş beleş özellikleri 130000 TL'ye satmaktansa bağış yapsak daha mantıklı. Ama samsungda hayal kırıklığına uğrattı beni. Ben S25 iyi olursa alcaktımda arkadaş bu fiyat ne böyle. Bu arada aranızda alcak varsa S23fe alsın geçsin daha üstüne gerek yok ciddi söylüyorum. Gereksiz bir yazı oldu ama görüşümü söylemek istedim.

Yarın hemen alcam çok iyi telefon. İphone 16 pro maxim var zaten. Bi samsunguda deneyim dedim ön sipariş yaptım.(rüyamda çünkü gerçek hayatta almam için böbreğimi satmam lazım). Yav ben mi yanlış görüyorum arkadaş gördüğüm bütün markalarda aynı. Ha apple ha samsung. Kardeşim boş beleş özellikleri 130000 TL'ye satmaktansa bağış yapsak daha mantıklı. Ama samsungda hayal kırıklığına uğrattı beni. Ben S25 iyi olursa alcaktımda arkadaş bu fiyat ne böyle. Bu arada aranızda alcak varsa S23fe alsın geçsin daha üstüne gerek yok ciddi söylüyorum. Gereksiz bir yazı oldu ama görüşümü söylemek istedim.
keşke s23fe kısmını en başa yazsaydın ben de ciddi ciddi okuyorum

İnş ilk kronik sorun falan vardır da acil iner fiyatlar

Hele bi piyasaya otursun ondan sonra alın düşer illaki

Ram bile 12 kalmış napayım sd elite olsa ne olur. Kamera sensörleri aynı. Yapay zeka desen yazılımla s24e de gelecek. Kalemden hareket algılama özelliği kaldırılmış. Kamera dizilimi hala alt modellerle aynı. Bölgesel fiyatlandırma uygulanmadı, uygulansa max 75ten çıkması lazımdı. Şarj hala 45w pil hala 5kmah.
Xiaomi 14 ultranın üstüne samsung logosu basıp kalem takıp one ui 7 yükleseler kat be kat daha kaliteli bir ürün olurdu.

%15 kamu indirimi ile 512gblik versiyon 71bin tl oluyor https://www.samsung.com/tr/offer/offer-program/#govt-offers

IMG-20250123-WA0013.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri