S26u mı beklenir s25u mu alınır

bellek ve ram fiyatlarını s26u fiyatını etkiler mi ne kadar olur

• 100-110k olur

• 90-100k olur

• 110k+ olur

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
592
ekosistem kalem ve ekran için sadece samsung bakıyorum yoksa x300 pro falan bakardım
s26u 512 gb için 90-100k bütçem var
ekrandaki ve işlemcideki farka ihtiyacım var aslında bir de en az 4-5 sene kendim kullansam dahi tekrar kendi ailemden birine veririm satmayı hiç düşünmüyorum
dram ve ssd krizleri ne kadar etkiler tahmini olan var mı bir anda 110k-120k olursa çok üzülürüm

Son düzenleme:
ekrandaki ve işlemcideki farka ihtiyacım var aslında bir de en az 4-5 sene kendim kullansam dahi tekrar kendi ailemden birine veririm satmayı hiç düşünmüyorum
dram ve ssd krizleri ne kadar etkiler tahmini olan var mı bir anda 110k-120k olursa çok üzülürüm
Telefon bağlamında üst tarafı tercih etmen her zaman daha iyi olur acil ihtiyaç yoksa beklemen daha mantıklı gibi. Bu sefer senin derdine bulalım çözüm :D

Başta öyle oluyor zaten de sonrasında biraz daha düşer muhtemelen
şu an bile ihtiyacım var birkaç ay beklersem 1. sınıfta hiç faydalanamamış olacağım
9 şubatta 2. yarıyılım başlıyor ve 2. yarıyılın 1. yarısı 1. sınıfın en zor kısmı 1. kısmın en zor kısmına telefon varken çalışsam çok güzel olur 9 şubattan itibaren 2.5 ay falan sürüyor

Samsung üretici olduğu için bu duruma bağlı fiyat farkı olacağını sanmıyorum ama belli olmaz. Fiyat konusunu bir kenara alırsak S24U dan sonra S25U bekleneni veremedi, hatta tat kaçırdı (köşelerin yuvarlanması, s-pen den bt çıkarılması vs) bu yüzden S26U da biraz akıllanırsa güzel değişiklikler görebiliriz. Şahsen özellikle 6000-6500mah batarya görmek isterim ama samsung bu işi belli olmaz, s25u yı ısıtıp önümüze de koyabilir.

Samsung üretici olduğu için bu duruma bağlı fiyat farkı olacağını sanmıyorum ama belli olmaz. Fiyat konusunu bir kenara alırsak S24U dan sonra S25U bekleneni veremedi, hatta tat kaçırdı (köşelerin yuvarlanması, s-pen den bt çıkarılması vs) bu yüzden S26U da biraz akıllanırsa güzel değişiklikler görebiliriz. Şahsen özellikle 6000-6500mah batarya görmek isterim ama samsung bu işi belli olmaz, s25u yı ısıtıp önümüze de koyabilir.
köşelerin yuvarlanması kötü mü?
ben yuvarlak köşe daha çok seviyorum eli hiç acıtmıyor
hayalet ekran ve aynı parlaklıkta %30 verimli ekran daha güçlü olup %25 verimli işlemci pili daha güzel yapar bence
5000 mah 60w bana yetiyor bir de 6000 olsa mükemmel olurdu

1 Ay'a Çıkacak Bekle Bence

köşelerin yuvarlanması kötü mü?
ben yuvarlak köşe daha çok seviyorum eli hiç acıtmıyor
hayalet ekran ve aynı parlaklıkta %30 verimli ekran daha güçlü olup %25 verimli işlemci pili daha güzel yapar bence
5000 mah 60w bana yetiyor bir de 6000 olsa mükemmel olurdu
Kötü/iyi meselesinden ziyade Ultra serisini resmen tüm akıllı telefonlardan ayrı bir yere koyuyordu, öne çıkıyordu. Şimdi hepsi gibi oldu. Bunun dışında şahsen çok daha güzel buluyorum. Muhtemelen yine yuvarlak yapacaklar, seviyorsan senin için güzel bir olay.

Hayalet ekrandan kastın yansıtma karşıtı kaplama ise benim tahminim S26 serisinde çok geliştirmeyip diğer üyelere de getirecekleri. Yansıtmayı azaltmaktan ziyade aşınma ve iz sorunlarına odaklanmaları gerek.

Bataryayı lityum karbon pillere geçerlerse 6000mah seviyesine çekmeleri işten bile değil ama 1 numara bunu henüz isteyip istemedikleri (kârlılık, uzun vadede telefon satışlarına etkisi vs) 2 numara bu güveni duyup duymadıkları. Note 9 faciasından dilleri yandı, yoğurdu üflüyorlar.

24u-25u farkı abartı değil bence 26u beklenir

Kötü/iyi meselesinden ziyade Ultra serisini resmen tüm akıllı telefonlardan ayrı bir yere koyuyordu, öne çıkıyordu. Şimdi hepsi gibi oldu. Bunun dışında şahsen çok daha güzel buluyorum. Muhtemelen yine yuvarlak yapacaklar, seviyorsan senin için güzel bir olay.

Hayalet ekrandan kastın yansıtma karşıtı kaplama ise benim tahminim S26 serisinde çok geliştirmeyip diğer üyelere de getirecekleri. Yansıtmayı azaltmaktan ziyade aşınma ve iz sorunlarına odaklanmaları gerek.

Bataryayı lityum karbon pillere geçerlerse 6000mah seviyesine çekmeleri işten bile değil ama 1 numara bunu henüz isteyip istemedikleri (kârlılık, uzun vadede telefon satışlarına etkisi vs) 2 numara bu güveni duyup duymadıkları. Note 9 faciasından dilleri yandı, yoğurdu üflüyorlar.
hayır hayalet ekran var bildiğin pikselleri tek yönde ışık göndertiyor m14 panelle gelen bir özellik hatta o yüzden parlaklığı düşükte 2600 nitte tutuyorlar 3000 üstü yerine sağdan soldan bakamıyor insanlar telefonuna hatta otomatik olarak uygulamayı açtığında özelliği aktifleştirebiliyosun manuel olarak da aktifleştirebiliyorsun
anlayacağın üzere dxomarkta 1.liğe oturacak yine
flex magic pixel dediğim özelliğin adı

Son düzenleme:
Geri