S26u mı beklenir s25u mu alınır

bellek ve ram fiyatlarını s26u fiyatını etkiler mi ne kadar olur

• 100-110k olur

• 90-100k olur

• 110k+ olur

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
hayır hayalet ekran var bildiğin pikselleri tek yönde ışık göndertiyor m14 panelle gelen bir özellik hatta o yüzden parlaklığı düşükte 2600 nitte tutuyorlar 3000 üstü yerine sağdan soldan bakamıyor insanlar telefonuna hatta otomatik olarak uygulamayı açtığında özelliği aktifleştirebiliyosun manuel olarak da aktifleştirebiliyorsun
anlayacağın üzere dxomarkta 1.liğe oturacak yine
flex magic pixel dediğim özelliğin adı
İlk defa duyuyorum, S25U hiç üzerine düştüğüm bir telefon değildi, araştıracağım hocam teşekkür ederim bilgi için.

İlk defa duyuyorum, S25U hiç üzerine düştüğüm bir telefon değildi, araştıracağım hocam teşekkür ederim bilgi için.
s26u ile gelecek bu özellik s25u da m13 panel var :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

coe panel z fold 7de de vardı sanırım

s26u 512 gb için 90-100k bütçem var
ekrandaki ve işlemcideki farka ihtiyacım var aslında bir de en az 4-5 sene kendim kullansam dahi tekrar kendi ailemden birine veririm satmayı hiç düşünmüyorum
dram ve ssd krizleri ne kadar etkiler tahmini olan var mı bir anda 110k-120k olursa çok üzülürüm
bekleme belki s27u da düzeltir samsung ama 26u beklenmez hele de fiyatlar ne olacak bell değil ramler artıyo falan s25u mantıklı bi fiyat denk gelirse al 27u veyaz 28u da inşallah düzeltirlerse değişirsin

S25 Ultra'da olmayıp S26 Ultra'da olacak olan ne var?iPhone gibi tasarımı değiştirirler bitti.

S25 Ultra'da olmayıp S26 Ultra'da olacak olan ne var?iPhone gibi tasarımı değiştirirler bitti.
ekran ve işlemci demiştim ya 1 yıl fazla güncelleme alması var bir de 15w fazla şarj alması falan var diğerleri biraz daha minör geliştirmeler

ekran ve işlemci demiştim ya 1 yıl fazla güncelleme alması var bir de
Çıkarsa 90-95 gibi bir fiyata çıkar diye düşünüyorumda bu telefon ocak-şubat ayında çıkacakmış sanırım,Ram ve Ssd'ler telefon piyasasını çok fazla yükseltebilir.Belki piyasaya girişine özel güzel bir fiyattan alırsın.

s26u 512 gb için 90-100k bütçem var
ekrandaki ve işlemcideki farka ihtiyacım var aslında bir de en az 4-5 sene kendim kullansam dahi tekrar kendi ailemden birine veririm satmayı hiç düşünmüyorum
dram ve ssd krizleri ne kadar etkiler tahmini olan var mı bir anda 110k-120k olursa çok üzülürüm
Bence bekle s25u kullanıyorum ben. Sormak istediğin soru varsa sor

S23 ultra kullanıyorum 2 yildir. S24 ve 25 ultra ile aralarında hep minor farklar oldu. Degiatirmek icin hicbir sebep vermedi samsung. Hala bazi yerlerde s23 ultranin methedilgini goruyorum. Kavisli ekranin bazi eksileri haricinden s23 ultradan gecmeyi dusunecek baska bir model cikarmadi samsung. S26 ultraya az kaldı bekleyebilirsen bekle derim ben.

S23 ultra kullanıyorum 2 yildir. S24 ve 25 ultra ile aralarında hep minor farklar oldu. Degiatirmek icin hicbir sebep vermedi samsung. Hala bazi yerlerde s23 ultranin methedilgini goruyorum. Kavisli ekranin bazi eksileri haricinden s23 ultradan gecmeyi dusunecek baska bir model cikarmadi samsung. S26 ultraya az kaldı bekleyebilirsen bekle derim ben.
s23 ultra kullansam geçmem 23 ultra çok iyi cihaz en büyük eksisi güncelleme ömrünün kısa olması
düz s23 128 gb var o yüzden depolaması da 3.1 gen hem kaleme ihtiyacım var hem daha hızlı olsun telefon hem 30-40xte net foto çekmeye hem macro kameraya ihtiyacım var

pili günlük kaç saat ekran süresi veriyor bir de mobil veri erişim noktası açınca ne kadar tükeniyor onu merak ediyorum
Hocam, görsel gönderebilirim ama yanlış bilgi vermiş olmak istemem. Kısaca şöyle söyleyeyim: 1080p ve 2K ekran olarak ayırmak lazım. Ben zaman zaman 1080p, zaman zaman da 2K kullanıyorum. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya da alıştığım içindir, aralarında uçurum bir fark yok ama kaliteyi gerçekten hissediyorsunuz.

Ben telefonu genelde %15 ile %85 arasında şarj ediyorum. Pil koruma açık olduğu için (ben açtım) %85’te şarjı otomatik kesiyor. Sabah kullanmaya başlayıp akşam 6–7’ye kadar aktif kullanıyorum. Sonrasında şarja takıyorum ve ertesi gün yine aynı şekilde devam ediyorum. Bataryaya zarar vermediğiniz sürece günü çok rahat çıkarıyor.

Telefonun yapay zekâ özellikleri ve ekran kalitesi yüksek olduğu için 10–12 saat ekran süresi vermiyor; bu tamamen kullanıma bağlı. Mobil veri, Wi-Fi’a göre biraz daha fazla pil tüketiyor, evet. Ama yine de günü çıkarır, çünkü ben de aynı şekilde kullanıyorum.

Hangi cihazdan geçeceğinizi bilmiyorum ama benim yorumum bu şekilde. Hatta ben normalde S24 Ultra alacaktım; S25 Ultra’da çok büyük bir fark yoktu ama daha güncel olduğu için onu tercih ettim. Son olarak şunu söyleyeyim: O kadar para veriyoruz ve para kolay kazanılmıyor. Bu yüzden bence bekleyin; S26 Ultra sizi tatmin etmese bile büyük ihtimalle benzer fiyatlara çıkar ve daha güncel bir cihaz olur.

Samsung üretici olduğu için bu duruma bağlı fiyat farkı olacağını sanmıyorum ama belli olmaz. Fiyat konusunu bir kenara alırsak S24U dan sonra S25U bekleneni veremedi, hatta tat kaçırdı (köşelerin yuvarlanması, s-pen den bt çıkarılması vs) bu yüzden S26U da biraz akıllanırsa güzel değişiklikler görebiliriz. Şahsen özellikle 6000-6500mah batarya görmek isterim ama samsung
Aynen silikon karbon kullanır daha çok beklersin.

Spenden bt çıkarılmasıda 100 kullanıcıda max 5i falan aktif kullanıyordur.

s23 ultra kullansam geçmem 23 ultra çok iyi cihaz en büyük eksisi güncelleme ömrünün kısa olması
düz s23 128 gb var o yüzden depolaması da 3.1 gen hem kaleme ihtiyacım var hem daha hızlı olsun telefon hem 30-40xte net foto çekmeye hem macro kameraya ihtiyacım var
1. Samsungta makro kamera yok. Makro görevi gören odak modu var. Uw kamerayı zoomluyor.

30 40x süper netlik bekleme ortalama veriyor. Muhtemelen s26nın işlemciisnden dolayı ısp algoritması daha iyi olur her sene ısp algoritması fark koyuyor yoksa bir değişiklik yok kameralarda.

S26u bekle derim. Aynısnın biraz değiştirilmiş hali olacak ama daha uzun sene götürecek m14 panel ile ekran verimliliği + yeni soc ile daha fazla verim elde edilir 5000mah çıkarsa yine.

Ayrıca m14 panel uzun parlaklıkta falan m13e kıyasla daha az enerji tüketiyor ve yüksek parlaklıkta daha uzun süre kalıyor.

Ve klasik samsunf stratejisi cihaz ilk ay pahalı sonra fiyat yere çakılıyor 2 3 aya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,231
Üyeler
186,037
Son üye
Ali Samadov
Geri