Perfectshot06
Moderatör
Dahası
umarım duzgun bir şey cıkarSaat 18’de hazır sistemlerde süper fırsatlar olacakmış. Sistem alacak arkadaşlar bakabilir.
Sağlıklı günler
İnşallah umarım çıksın artık bu ara iyi gidiyor itopyaumarım duzgun bir şey cıkar
Bu ekipman kampanyası değil. Sadece hazır sistemler indirme girecek. Siz karneyi bekleyin.bugünde kulaklık alamazsam bayılıcam
Hocam satıyoru sıfır sıvı soğutma ilgilenirsen eğer.Sistem değilde bana bi sıvı soğutma lazım
Sistem değilde bana bi sıvı soğutma lazım
Hocam vallahi bi fikrim yok. Çok düşer dedik düşmedi. Daha öncede böyle kampanya oldu. Çok iyi değildi. Ne desem yalan olur.@Perfectshot06 hocam her konuya yorum yaptığınız için sizi rahatsız ediyorum sizce akşam itopyada rtx3060 veya 3060ti li bir sistem 17-18 bandına düşer mi? bir bakabilir misiniz?
22 bin yazılmış rtx3060 lı sisteme şaka gibi yaHala 28-29 binden 3060ti sistem satmaya calisiyorlar. fiyati 25bine falan indirip indirim yaptik diyeceklerse hic yapmasinlar daha iyi
İşte 3060 sistemler 17k falan diyebilirler. Zaten diğer sitelerde 17k’ya 3060 sistem var.22 bin yazılmış rtx3060 lı sisteme şaka gibi ya