bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Sabaha kadar uyumamam gerekiyor ne yapmam lazım kahve falan fayda etmiyor aksine ters tepiyor 5 dk sonra ayakta uyuyorum
yüzünü bol bol yıka soğuk havaya çık arada ama çok kalma soğuktaSabaha kadar uyumamam gerekiyor ne yapmam lazım kahve falan fayda etmiyor aksine ters tepiyor 5 dk sonra ayakta uyuyorum
ne için onu söyle formülü vereyim abuzerSabaha kadar uyumamam gerekiyor ne yapmam lazım kahve falan fayda etmiyor aksine ters tepiyor 5 dk sonra ayakta uyuyorum
Onuda deniyorum sonra başım çok ağrıyoryüzünü bol bol yıka soğuk havaya çık arada ama çok kalma soğukta
Oyun sıkıcı geçti mi uyku bastırıyorOyun oyna
Önemli bir haber bekliyorum sabaha doğru da gelebilir bu haber belli değil. Birde pazartesi gününe yetiştirmem gereken bir kaç ders var ( okul için değil kendi programım) onun içinne için onu söyle formülü vereyim abuzer
mac falan izleyebilirsin milli takımların maçları var ya da hızlı ve öfkeli 3 falan izle sararSabaha kadar uyumamam gerekiyor ne yapmam lazım kahve falan fayda etmiyor aksine ters tepiyor 5 dk sonra ayakta uyuyorum
Akşamki galler maçından sonra bir daha mac izlemem. Hızlı ve öfkeliyi bu arada hayatımda hiç izlemedim 1 den başlayabilirim.mac falan izleyebilirsin milli takımların maçları var ya da hızlı ve öfkeli 3 falan izle sarar
Arcane basla feci sarar lol oynamadıysan bileAkşamki galler maçından sonra bir daha mac izlemem. Hızlı ve öfkeliyi bu arada hayatımda hiç izlemedim 1 den başlayabilirim.
Reis hiç oyun kültürüm yok ya oyun oynamayı sevmiyorum.Arcane basla feci sarar lol oynamadıysan bile