Neler Yeni

Saç dökülmesine karşı öneriniz varmı

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
bu konu için çok uğraştim fakt saçlarım çok dölüyüor birçok ğrğn denedim ama sonuç aynı doktora gittiğimde bioxcin forte şampuan verdi ama onunda etkisi yok sizin kullanıp fayda gördüğünüz ürün varmı önerilerinizi bekliyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Emre siyah
ben d vitamini kullanınca azalıyor denedniz mi hiç

halitxct

80+ Silver
bu konu için çok uğraştim fakt saçlarım çok dölüyüor birçok ğrğn denedim ama sonuç aynı doktora gittiğimde bioxcin forte şampuan verdi ama onunda etkisi yok sizin kullanıp fayda gördüğünüz ürün varmı önerilerinizi bekliyorum
Genetik saç dökülmesini engelleyemezsin sadece dökülme süresini uzatabilirsin kullandığın şampuan bı ise yaramiyosa başka doktora gidip derdini anlat

predator

80+ Silver
Minoxidil forte %5 (doktor tavsiyesi ile al) + Sebamed günlük ve saç dökülmesine karşı şampuan dönüşümlü kullan.

NespaY

80+ Silver
Ne kadar dökülüyor? İnsanın saçı günde 100-150 tel arası dökülmesi normal karşılanıyor.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar dökülüyor? İnsanın saçı günde 100-150 tel arası dökülmesi normal karşılanıyor.
Hocam saç diplerim çok net bi şekilde gözüküyor artık 18 yaşındayım böyle giderse 2 yıl sonra saç kalmıycak ön taraflarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu kullanmıştım kullandığım dönem saç çıkarmıştı bende indirim yakalarsam tekrar almayı düşünüyorum.
Bakyım hocam bunu hiç görmemiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
Hocam saç diplerim çok net bi şekilde gözüküyor artık 18 yaşındayım böyle giderse 2 yıl sonra saç kalmıycak ön taraflarda

aynı şekilde bendede sorun var, 18 yaşındayım doktora gittiğimde ise erkeksi saç dökülmesi dedi.B vitaminim eksik sürekli hap vs kullanıyorum ama hala aynı, her banyoya girdiğimde elimi saçıma attığımda ellerim saç dolu oluyor genelde dipleri gözüküyor aynı şekilde.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı şekilde bendede sorun var, 18 yaşındayım doktora gittiğimde ise erkeksi saç dökülmesi dedi.B vitaminim eksik sürekli hap vs kullanıyorum ama hala aynı, her banyoya girdiğimde elimi saçıma attığımda ellerim saç dolu oluyor genelde dipleri gözüküyor aynı şekilde.
Yarın bende tekrar gidicem hocam inş bi çözüm okur artık

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genetik bir durum ise ne kullanırsanız kullanın önüne geçemezsiniz. Şampuandan ziyade saçlarınızı kısa kestirerek kullanın. Bende de genetik olarak bu durum vardı ancak saçlarımı uzun kullanıyordum. Neredeyse her şampuanı denedim ama çözümü kısa kullanmaya başlamakta buldum.

NespaY

80+ Silver

Kaç yaşınızda başladı anormal saç dökülmesi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,948
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom