Neler Yeni

Saç dökülmesine karşı şampuan önerisi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar anormal bir dökülme yok. Örneğin günlük normal saç dökülmesi 100 ise bende 150-175 saç teli dökülüyor. Dönemsel stres ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Acaba F/P öneriniz var mıdır. Birde bazıları şampuan bazıları krem kullanıyor. Krem kullananlar kimyasaldan uzak kalmak için aktardan sabun alıyormuş. Ama o da çok kurutur bence saçı. Önerilerinizi bekliyorum.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
kesin cozum : koy sabunu

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Arkadaşlar anormal bir dökülme yok. Örneğin günlük normal saç dökülmesi 100 ise bende 150-175 saç teli dökülüyor. Dönemsel stres ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Acaba F/P öneriniz var mıdır. Birde bazıları şampuan bazıları krem kullanıyor. Krem kullananlar kimyasaldan uzak kalmak için aktardan sabun alıyormuş. Ama o da çok kurutur bence saçı. Önerilerinizi bekliyorum.
sarımsakla kafana masaj yap 2 saat bekle sonra iyice yıka bunu her gün veya 2 günde bir yap etkisini görürsün

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
valla sınav stressinden benimde yandan biraz saçım döküldü. bioxcin önerdiler 2 ay oldu bi fark göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama hiç yoktan iyidir

diğer marketteki sampuanlardansa daha mantıklı dendi bana

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla sınav stressinden benimde yandan biraz saçım döküldü. bioxcin önerdiler 2 ay oldu bi fark göremedim

ama hiç yoktan iyidir

diğer marketteki sampuanlardansa daha mantıklı dendi bana
Ben bu ürünü deneyeceğim.

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Benim tavsiyem şampuan kullanmayın. O daha çok tetikliyor. Ya da benim gibi bir yöntem uygulayabilirsiniz. Ben ayda bir defa şampuan kullanıyorum, geri kalan banyolarımda hep normal yeşil sabunlardan kullanıyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesin cozum : koy sabunu
Hocam o da çok kurutur.

Benim tavsiyem şampuan kullanmayın. O daha çok tetikliyor. Ya da benim gibi bir yöntem uygulayabilirsiniz. Ben ayda bir defa şampuan kullanıyorum, geri kalan banyolarımda hep normal yeşil sabunlardan kullanıyorum.
Saçınız kurumuyor mu çok?

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Hocam o da çok kurutur.

Saçınız kurumuyor mu çok?
Valla ne yalan söyleyim kendimi bildim bileli hep yeşil sabunla yıkandım. Kuruma falan olduğunu hatırlamıyorum, hatta faydalı olduğunu da düşünüyorum. Yeşil sabun o kadar kepekte yapmıyor zaten, beyaz yapıyor da yeşil yapmıyor.

Top Bottom