Neler Yeni

Saç dökülmesini engellemek veya yavaşlatmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Salih S
son zamanlarda saçlarım fazla dökülmeye başladı ve çevremdeki bir kaç kişi saçlarımın azaldığını kafamın derisinin gözükmeye başladığını söyledi
Saç dökülmesini engellemek veya yavaşlatmak için neler yapmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Shourd

80+ Gold
son zamanlarda saçlarım fazla dökülmeye başladı ve çevremdeki bir kaç kişi saçlarımın azaldığını kafamın derisinin gözükmeye başladığını söyledi
Saç dökülmesini engellemek veya yavaşlatmak için neler yapmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
doktora sor en iyisini o bilir burda veya internette görüceğin bakım hariç kesin iyileştirir diyen bilgilere pek güvenme

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
HasHoca
Benimde çok dökülüyordu Bioblas kullanmaya başladım %95 azaldı

tunaany7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tunahan
şampuanı hergün kullanma 4 5 günde bir kullan kesinlikle saçı en çok yıpratan etkenlerden biridir şampuan

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Benimde çok dökülüyordu Bioblas kullanmaya başladım %95 azaldı
Çok şikayet var Şikayet varda. O kadar kullanan arasında tabii ki o şikayet sayısı korkutacak bir şey değil. Egzemalı saça nasıl etki eder acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Dostum birkaç önerim şunlar;
Sağlıklı Beslen,
Stresten kaç,
İyi uyu,
En önemlisi Doktora Git.

Duştan sonra saçını kurutma makinesi ile kurutuyorsan Çok sıcak ve çok yakın biçimde tutma. Bir de saç derisini ve saç kökünü besleyici losyonlar vs var. Kafana masaj yaparak uygulayabilirsin.

3.George

80+ Bronze
Ben bioblas kullanıyorum sanki kayda değer bir gelişme olmadı gibi. Çokta fark ettiğini düşünmüyorum. her şey tamamen genetik.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,066
İsim
Hakan
Dermatologa gidiyorsun süreci orda yönetiyorsun
Genetik diye kel kalmak zorunda değilsin

Top Bottom