Neler Yeni

Saçımı nasıl uzatabilirim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hayatimda ilk defa subay disi birsey yapacagim (berberim farkli still kesmeyi bilmiyormus bana hic ne yapayim diye sormazdi direkt keserdi subay yapardi en son babama sordum o baska sekilde kesmeyi bilmiyor o yuzden ucuz demisti) simdi berbere gidip yanlari vs duzelttirip mi uzatmam gerekiyor yoksa kendi haline mi birakacagim cunku kulagimin uzerinde cok hos durmuyor

Zechion

80+ Silver
Hayatimda ilk defa subay disi birsey yapacagim (berberim farkli still kesmeyi bilmiyormus bana hic ne yapayim diye sormazdi direkt keserdi subay yapardi en son babama sordum o baska sekilde kesmeyi bilmiyor o yuzden ucuz demisti) simdi berbere gidip yanlari vs duzelttirip mi uzatmam gerekiyor yoksa kendi haline mi birakacagim cunku kulagimin uzerinde cok hos durmuyor
Uzatın. Uzadığı zaman düzeltmesini yaparsınız. Bence öyle daha iyi olur.

Rulep

80+ Gold
Ben direkt uzatmıştım sonra babamı dinleyerek bir hata yaptım ense kısmını kısalttım üstünden 10-11 ay geçti tam bağlayamıyorum saçlarımı hepsi ipe gelince çok sıkı oluyor saç diplerim acıyor saç biraz gevşek olunca kulak kısmından çıkıyor

Kırıkları aldırma falan işlemleri oluyor geçen sene denemiştim de tam hatırlamıyorum faydası olup olmadığını

omer_34

80+ Silver
bence en ideal saç uzatma şekli her taraf uzayıp arkadan bağlamak. elraen misali

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
bence en ideal saç uzatma şekli her taraf uzayıp arkadan bağlamak. elraen misali
O adamın saçları çok garip. Ben uzattım hiçbir şekilde onun gibi olmadı. Her yerde bebek saçlar ve rüzgarda gözün kaşınıyor, hiç güzel olmuyor. Adamın çok sağlıklı ve güzel saçları var onun gibi de yakışıklı değiliz, olmuyor onun gibi.

omer_34

80+ Silver
O adamın saçları çok garip. Ben uzattım hiçbir şekilde onun gibi olmadı. Her yerde bebek saçlar ve rüzgarda gözün kaşınıyor, hiç güzel olmuyor. Adamın çok sağlıklı ve güzel saçları var onun gibi de yakışıklı değiliz, olmuyor onun gibi.
valla yakışıklılık harbiden nirvana adamda ama arkadan topladığı saç klasik saç değil mi hiç okadar uzatmadım daha önce. yani topuz diyorlar galiba üstler ve kenarları birlikte toplamaya. bence çok sadece hoş durabiliyor kişiden kişiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Halil
Yanları aldır üstü kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,513
Üyeler
161,075
Son üye
artemixss
Top Bottom