Neler Yeni

Saçlarım Aşırı Kuru Ve Mat

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
6 ay önce saçlarımı uzatmaya başladım. Saçım da inanılmaz kuruluk var. Şampuanımdan mı emin değilim. Çok kuru ve matlar. Bunun için Lavanta çayı ile bakım da yapıyorum ama pek ciddi faydasını görmedim. Önerebileceğiniz şampuan var mı ya da krem de olur fark etmez. Kullandığım şampuan Hobby ısırgan otu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
zeytinyağlı sabun forever dalanın dökülmeyide azaltıyor hocam

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
6 ay önce saçlarımı uzatmaya başladım. Saçım da inanılmaz kuruluk var. Şampuanımdan mı emin değilim. Çok kuru ve matlar. Bunun için Lavanta çayı ile bakım da yapıyorum ama pek ciddi faydasını görmedim. Önerebileceğiniz şampuan var mı ya da krem de olur fark etmez. Kullandığım şampuan Hobby ısırgan otu.
hocam saçınız uzayınca saçı besleemiyobiliyor vücut biraz zama nsonra geçer o bir de haldır şaldır kullanabilirsin iyi şampuan

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam saçınız uzayınca saçı besleemiyobiliyor vücut biraz zama nsonra geçer o bir de haldır şaldır kullanabilirsin iyi şampuan
Ben o zaman biraz araştırayım haldır şaldırı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet orası doğrudur ama saçı baya besliyor bence dökülme vs azaltıyor kimyasal var şampuanlarda hep
Beslenme sorununun olduğunu sanmıyorum saçım da her duştan sonra lavanta çayı ile bakımını yapıyorum. Ama işte tek sorunu nedense çok kuru ve mat. Şekil alamayacak kadar kuru olmaya başladı.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
Ben o zaman biraz araştırayım haldır şaldırı.

Beslenme sorununun olduğunu sanmıyorum saçım da her duştan sonra lavanta çayı ile bakımını yapıyorum. Ama işte tek sorunu nedense çok kuru ve mat. Şekil alamayacak kadar kuru olmaya başladı.
Saçınız düz mü, dalgalı mı, kıvırcık mı?
Dalgalı kıvırcık ise benim gibi yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Yapısından dolayı şekle girmiyor pek.
Benimde kuyruk sokumuna kadar uzun saçlarım vardı askerden önce.
Hangi şampuanı, sabunu, bakım kremini vs. kullandıysam da şekle girmiyordu.
Topluyordum bende.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Blendax Kullanın Erkekseniz düz blendax kullanın

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Saçınız düz mü, dalgalı mı, kıvırcık mı?
Dalgalı kıvırcık ise benim gibi yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Yapısından dolayı şekle girmiyor pek.
Benimde kuyruk sokumuna kadar uzun saçlarım vardı askerden önce.
Hangi şampuanı, sabunu, bakım kremini vs. kullandıysam da şekle girmiyordu.
Topluyordum bende.
Saçlarım dalgalı dediğin gibi girmiyorlar şekle bir türlü. Bağlamayı pek sevmiyorum tam uzamadığı için e böyle de çok düzensiz gözüküyor.

Blendax Kullanın Erkekseniz düz blendax kullanın
Teşekkür ederim bakacağım bu ürüne.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
Saçlarım dalgalı dediğin gibi girmiyorlar şekle bir türlü. Bağlamayı pek sevmiyorum tam uzamadığı için e böyle de çok düzensiz gözüküyor.
Ben size olayı söyliyim. O saç uzamadan hiçbir şekilde doğru düzgün şekle sokamazsınız doğal hali ile.
Benim saçım dediğim gibi dalgalı kıvırcık. İlk başta dalgalı olarak uzuyor daha sonrasında kıvırcıklaşıyor.
Dalgalı kısmında banyodan sonra şekil verecekseniz fön makinasıyla sıcak havayla anca kurutarak şekil verebilirsin.
Jöle falan bile tutmuyor. Şekil vermek için nerden baksanız omuzlarınıza yakın seviyede uzaması lazım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostum bol besin, vitamin, protein al vücüt saçları besleyemezse kuruluk oluşur.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben size olayı söyliyim. O saç uzamadan hiçbir şekilde doğru düzgün şekle sokamazsınız doğal hali ile.
Benim saçım dediğim gibi dalgalı kıvırcık. İlk başta dalgalı olarak uzuyor daha sonrasında kıvırcıklaşıyor.
Dalgalı kısmında banyodan sonra şekil verecekseniz fön makinasıyla sıcak havayla anca kurutarak şekil verebilirsin.
Jöle falan bile tutmuyor. Şekil vermek için nerden baksanız omuzlarınıza yakın seviyede uzaması lazım.
Evet fön makinasıyla şekil verebiliyorum ama sabah kalktığım da pek bir fark olmuyor. Eğer omuzlara kadar ise benim daha 1 yıl var gibi.

Top Bottom