Neler Yeni

Saçların duştan sonra çok kabarması

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Arkadaşlar her duşta şampuan kullandığımda saçlarım kuruduktan sonra koyun yününe dönüyor bunun bir çözümü yok mu dalgalı saçlara sahibim fönle kurutmuyorum onu kullanırsam aşırı kabarıyor kendi haline bırakıyorum yada bere falan takıyorum saç bakım kremi falan kullandım pek bir işe yaramadı.
şuan şampuan olarak elidor kullanıyorum eskiden head and shoulders kullanıyordum bu sorunu çözmek adına tavsiyeniz var mı?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Arkadaşlar her duşta şampuan kullandığımda saçlarım kuruduktan sonra koyun yününe dönüyor bunun bir çözümü yok mu dalgalı saçlara sahibim fönle kurutmuyorum onu kullanırsam aşırı kabarıyor kendi haline bırakıyorum yada bere falan takıyorum saç bakım kremi falan kullandım pek bir işe yaramadı.
şuan şampuan olarak elidor kullanıyorum eskiden head and shoulders kullanıyordum bu sorunu çözmek adına tavsiyeniz var mı?
Bende öyleyim. Çözümü saçıını suyla fıfısla ve şekil ver. Kuruyana kadar elleme. Afiyet olsun.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyleyim. Çözümü saçıını suyla fıfısla ve şekil ver. Kuruyana kadar elleme. Afiyet olsun.
benimde şuan tek yapabildiğim bu bunun önüne geçme sansı yok mudur hocam ya

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kuruyana kadar dokunma ve fazla hareket ettirmemeye çalış daha geç kabarır.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Kuruyana kadar dokunma ve fazla hareket ettirmemeye çalış daha geç kabarır.
hocam öyle yapınca kuruduğunda yün gibi oluyor normalde çok sert değil fakat dediğinizi yapınca tarak soksam saçın içinde kalıyor

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
önerebileceğiniz bir saç kremi var mıdır hocam
Elidorun durulanmaz kremlerinden alabilirsin amazonda indirimdeydi.
Onarıcı olanı güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam duştan sonra sürersin genelde yeterli oluyor umarım sende de olur

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,606
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Öncelikle bere filan kesinlikle takma çok zararlı saçı döküyor duştan sonra fön makinesi ile çok sıkacak kurutma ya soğuk ya ılık yap geniş uclu tarak kullan dar fırça kullanma bebek yağı sür birde haftada 1-2 defa

Freix

80+ Bronze
Knk çözüm bulursan bana da söyle cidden çok rahatsızım. Saçlarım dalgalı çenemin 3cm altına fln düsüyor ama uzun oldugu halde cok fazla kabarıyor. Gliss sprey kullanıyordum ama yine de istediğim seviyeye inmiyordu tek çarem gliss sprey + köpük sertleştiriciyle yapmaktı şuan saldım bağlıyorum tekrar açmak istiyorum cözum bulursan yaz :(

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben kıvırcığım, yıkayıp yapıştırıyorum saçımı öyle kuruyor kendi. Çok kabarmıyor gün boyu, yatıp kalkınca kabarıyor o yüzden her gün yıkıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,128
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333