Neler Yeni

Saçma Bir Sebepten Uyarı Yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar bakın, forumda insanların daha doğru bilgi almasını sağlamak çok iyi bir şey. Bir konuda bilip bilmeden konuşanları engelliyorsunuz sonuçta. Ama lütfen bu duruma bir el atın! GTA V ile ilgili bir konuya şu yorumu yaptım diye uyarı yedim: "Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum." Burada ben zaten "öyle" demedim, "diye biliyorum" dedim. Burada kimseye ne yanlış bilgi ne de başka bir olumsuz cevap vermedim. Böyle saçma bir şeyden dolayı neden uyarı yiyorum? Ayrıca verdiğim bilgi kafamdan uydurduğum bir şey değil, bunu araştırınca birkaç sitede de bu çıkarımları gördüm ve mantıklı geldi. Kesin öyle demedim ki! Böyle şeyleri yaşamamak lazım, moderatör ekibine sesleniyorum, lütfen bu konuda daha hassas olun. Bir sıkıntı çıkarsa zaten konu içerisinde konu sahibi ile ya da başkalarıyla tartışıp ortak bir çıkarıma varırız.

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Arkadaşlar bakın, forumda insanların daha doğru bilgi almasını sağlamak çok iyi bir şey. Bir konuda bilip bilmeden konuşanları engelliyorsunuz sonuçta. Ama lütfen bu duruma bir el atın! GTA V ile ilgili bir konuya şu yorumu yaptım diye uyarı yedim: "Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum." Burada ben zaten öyle demiyorum, "diye biliyorum" dedim. Burada kimseye ne yanlış bilgi ne de başka bir olumsuzluk vermedim. Böyle saçma bir şeyden dolayı neden uyarı yiyorum? Ayrıca verdiğim bilgi kafamdan uydurduğum bir şey değil, bunu araştırınca birkaç sitede de bu çıkarımları gördüm ve mantıklı geldi. Kesin öyle demedim ki! Böyle şeyleri yaşamamak lazım, moderatör ekibine sesleniyorum, lütfen bu konuda daha hassas olun. Bir sıkıntı çıkarsa zaten konu içerisinde konu sahibi ile ya da başkalarıyla tartışıp ortak bir çıkarıma varırız.
Evet bendede oldu m51 iş konusunda nasıl dedi biri bende android o konularda iyi değil ama işlemci ve ram olarak iyi dedim sonra uyarı yedim

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bu tarz konular için konu açmayıp rapor sistemini kullanın ve ya özelden yazın modlara.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Arkadaşlar bakın, forumda insanların daha doğru bilgi almasını sağlamak çok iyi bir şey. Bir konuda bilip bilmeden konuşanları engelliyorsunuz sonuçta. Ama lütfen bu duruma bir el atın! GTA V ile ilgili bir konuya şu yorumu yaptım diye uyarı yedim: "Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum." Burada ben zaten "öyle" demedim, "diye biliyorum" dedim. Burada kimseye ne yanlış bilgi ne de başka bir olumsuz cevap vermedim. Böyle saçma bir şeyden dolayı neden uyarı yiyorum? Ayrıca verdiğim bilgi kafamdan uydurduğum bir şey değil, bunu araştırınca birkaç sitede de bu çıkarımları gördüm ve mantıklı geldi. Kesin öyle demedim ki! Böyle şeyleri yaşamamak lazım, moderatör ekibine sesleniyorum, lütfen bu konuda daha hassas olun. Bir sıkıntı çıkarsa zaten konu içerisinde konu sahibi ile ya da başkalarıyla tartışıp ortak bir çıkarıma varırız.
Bende konuyu nereye açacağımı bulamadım konu dışı olarak açtım ve uyarı yedim. Malesef sistem biraz kötü.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz konular için konu açmayıp rapor sistemini kullanın ve ya özelden yazın modlara.
Tam bilmiyorum forum mekaniklerini. Teşekkürler, oradan bilgilendireceğim onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki nasıl onlara özelden ulaşabilirim?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Peki nasıl onlara özelden ulaşabilirim?
Herhangi birinin profiline gir ve konuşma başlat.

1614462455007.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Satashke

80+ Bronze
Welcome To Donanım Arşivi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,508
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yanlış bir durum yok, diğer uyarı yiyenler haksız tek sen mi haklı olacaktın? Herkes eşit, o gönderide yanlış bilgi veren herkes uyarısını aldı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom