Neler Yeni

Sadece 16 kuruşa klavye ve mouse almak

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
Arkadaşlar mouse ve klavyeyi 16 kurusa almanin yontemi şu : aliexpresi hepiniz biliyorsunuz zaten bir alisveris sitesi kendisi bu sitenin mobil bir uygulamasi var aliexpres yazarsaniz google playde cikacaktir bu uygulamayi indirip yeni bir hesap olusturuyorsunuz eger hesabiniz varsa da onunla giris yapabilirsiniz sonra ana sayfada kes onu diye bir kategori var orada benim asagida resimlerini koydugum urunleri goreceksiniz eger o urinlerin altindaki tusa basarsaniz bir yuzdelik bari dolacak tipki resimlerdeki gibi iste amacimiz o bari %99 yapmak %99 yapabilirsek o urunu sadece 0.01 dolara yani 0.08 tl ye aliyoruz ancak bu bari doldurmak icin bircok kisinin o urunlerin altindaki tusa basmasi gerekiyor eger bir klavye yada mouseye ihtiyaciniz barsa harika bir firsat sadece 16 kurus bir sakizin 50 kurus oldugunu dusunursek bir sakizin yari fiyatina hem bir klavye hemde bir mouse aliyoruz bence bir deneyin.

Ekler

• Screenshot_2021-03-13-18-46-16.png
    Screenshot_2021-03-13-18-46-16.png
    625.6 KB · Hit: 87

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ürünlerin linkini atsana 16 kuruştan zarar gelmez 3 aya gelir heralde klavye mouse.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
16 kuruş vay be

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünlerin linkini atsana 16 kuruştan zarar gelmez 3 aya gelir heralde klavye mouse.
Ben bircok urin aldim aliexpresten ve hepsi en fazla 2 haftada geldi zaten su pandemi doneminde 3 ayda bile gelse lardir hem sadece 16 kurus ayrica urunun linki atilmiyor sizin girip oradan bulmaniz gerekiyor zaten cok basit kes onu bolumunde gorursunuz bu urunleri ayrica eger urunleri almicaksaniz dahi bu kampanyaya katilin bu sayede siz almasaniz bile ihtiyaci olan imsanlar faydalanir bu urunlerden hesap acmak ve o tusa basmak ucretsiz

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
aliexpress konusu görmek istemiyoruz artık
Tmm ben sadece ihtiyaci olan varsa bilgilendirmek istedim malum pandemi donemi stoklar vesaire insanlar bunalmim halde o yuzden soyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar normalde klavye 39 dolar mis ama bu kampanyayi tamamlarsak 8 kurus olucak saka gibi

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben bircok urin aldim aliexpresten ve hepsi en fazla 2 haftada geldi zaten su pandemi doneminde 3 ayda bile gelse lardir hem sadece 16 kurus ayrica urunun linki atilmiyor sizin girip oradan bulmaniz gerekiyor zaten cok basit kes onu bolumunde gorursunuz bu urunleri ayrica eger urunleri almicaksaniz dahi bu kampanyaya katilin bu sayede siz almasaniz bile ihtiyaci olan imsanlar faydalanir bu urunlerden hesap acmak ve o tusa basmak ucretsiz
Biraz konuyla alakasız fakat merak ettim. Gümrük vergisi nasıl hesaplanıyor? 8 kuruş üzerinden mi yoksa ürünün kendi fiyatı üzerinden mi hesaplanıyor?

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
Yanında 10-20 lira vergide ödüyosun.
Hyr

Vergi 1-2 tl oluyor en fazla diye biliyorum ama sizi yanlis yonlendirmek istemem o yuzden daha ten bilgisi olan barsa soyleyevilir

Biraz konuyla alakasız fakat merak ettim. Gümrük vergisi nasıl hesaplanıyor? 8 kuruş üzerinden mi yoksa ürünün kendi fiyatı üzerinden mi hesaplanıyor?
Konuyla alakasiz degil gayet mantikli

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hyr

Vergi 1-2 TL oluyor en fazla diye biliyorum ama sizi yanlis yonlendirmek istemem o yuzden daha ten bilgisi olan barsa soyleyevilir

Geçmiş yıllarda devlet yurtdışı alışveriş vergisinde büyük değişiklikler yaptı az araştırmanı tavsiye ederim.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hyr

Vergi 1-2 TL oluyor en fazla diye biliyorum ama sizi yanlis yonlendirmek istemem o yuzden daha ten bilgisi olan barsa soyleyevilir

Tamamdır, teşekkür ederim😇

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
Peki ornegin benim soyledigim klavye normalde 39 doalr ben bu klavyeyi 8 kurusa aliyorum bundan ne kadar vergi oderiz

Top Bottom