Çok Fazla Okuma Ve Yazma ,Silme Gibi İşlemler SSD Ömrünü Kısaltır Ve Yavaşlatır Diye Biliyorum.Bu Gibi İşlemleri Harddiskde yapmanız daha sağlıklı olucaktırMerhaba 256 gb ssd var bende sadece bunu kullanmak istiyorum oyun yükle ve sil tekniği ile sadece ssd kullanmak nasıl bir durum oluşturur?
80 100 gb lik oyunları ssd ye kurup silmek ömrü azaltır mı yoksa dediğiniz çok uzun yılları mu kapsıyor. TeşekkürlerÇok Fazla Okuma Ve Yazma ,Silme Gibi İşlemler SSD Ömrünü Kısaltır Ve Yavaşlatır Diye Biliyorum.Bu Gibi İşlemleri Harddiskde yapmanız daha sağlıklı olucaktır
Öyle Yüksek Oyunları Kurup Silmeniz Kısa Sürede Ömrünü Azaltmasına neden Olur Onun İçin Harddisk Kullanın80 100 gb lik oyunları ssd ye kurup silmek ömrü azaltır mı yoksa dediğiniz çok uzun yılları mu kapsıyor. Teşekkürler
Peki teşekkürlerÖyle Yüksek Oyunları Kurup Silmeniz Kısa Sürede Ömrünü Azaltmasına neden Olur Onun İçin Harddisk Kullanın
Rica EderimPeki teşekkürler
SamsungHiçbir durum oluşturmaz kullanabilirsiniz hangi ssd niz var?
Kaliteli bir SSD.Ama harddiskiniz varsa ona yüklenemeniz daha iyi olacaktır.Samsung
SSD ne güne var o zaman?Çok Fazla Okuma Ve Yazma ,Silme Gibi İşlemler SSD Ömrünü Kısaltır Ve Yavaşlatır Diye Biliyorum.Bu Gibi İşlemleri Harddiskde yapmanız daha sağlıklı olucaktır
Anlıyorum hdd m yok şu an 5 6 ay böyle gidicez bu sürede bişe olmaz inş sonra alırım teşekkürlerKaliteli bir SSD.Ama harddiskiniz varsa ona yüklenemeniz daha iyi olacaktır.
Sadece biraz yer sorunu yaşayabilirsiniz o kadar.Merhaba 256 gb ssd var bende sadece bunu kullanmak istiyorum oyun yükle ve sil tekniği ile sadece ssd kullanmak nasıl bir durum oluşturur?
Yer sorunu dert değil oynayıp silerim ztn teşekkür ederimSadece biraz yer sorunu yaşayabilirsiniz o kadar.