Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Spora giden birisi sadece tavuk pilav yerse kas yapabilir mi ? Yoksa illa protein tozu şart mı ?
Hocam siz spora gidiyor musunuz ? Eğer gidiyorsanız nasıl bir yol izliyorsunuz ?değil
gitmiyorum ama protein tozu kullanmayıp yunan tanrısına dönüşen kardeşim varHocam siz spora gidiyor musunuz ? Eğer gidiyorsanız nasıl bir yol izliyorsunuz ?
sadece tavuk pilavla mı o vücuda sahip oldu hocam yoksa yanına ekstra bir şeyler kattı mı ?gitmiyorum ama protein tozu kullanmayıp yunan tanrısına dönüşen kardeşim var
kanka hergün düzenli şınav çek yine bi nebze kasın olur yani kas dediğin nedir. ama parçalı gözükmek istiyorsan protein tozu süreci hızlandırırsadece tavuk pilavla mı o vücuda sahip oldu hocam yoksa yanına ekstra bir şeyler kattı mı ?
mercimeği pek önermiyorlar hocam sebebi nedir bilmiyorumYeşil mercimek de tüket proteini yüksektir
hocam az önce dediniz ya kardeşim protein tozu kullanmadan güzel bir vücut yaptı diye o hep mi böyle devam etti yoksa tavuk pilayın yanın da ne bilim muz yulaf ya da farklı bir şeyler kullandı mı ?kanka hergün düzenli şınav çek yine bi nebze kasın olur yani kas dediğin nedir. ama parçalı gözükmek istiyorsan protein tozu süreci hızlandırır
Protein tozu kolaya kaçmak gibi düşünmercimeği pek önermiyorlar hocam sebebi nedir bilmiyorum